VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummer51642A
Producent Hewlett Packard
Part nummer 51642A
Omschrijving Matte film transparant inktjet 160g/m2 610mm x 38.1m 1 rol
1-pack
EAN/UPC0848412014280
Garantie 6 (mnd)
Prijs excl BTW127,00 EUR
Prijs incl BTW153,67 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP Matte film, 160 gr/m², 610 mm x 38,1 m
Houd veranderingen bij tijdens het evaluatieproces. Deze veegvaste, archiveerbare en recyclebare[1] film produceert scherpe lijnen in zwart en kleur en uniforme vlakvullingen en is ideaal voor originele tekeningen en reproduceerbare tekeningen in grote oplagen.

Deze matte film helpt u de beste professionele resultaten te produceren. De film produceert scherp gedefinieerde lijnen in zwart en kleur en egale vlakvullingen. Deze scheurbestendige, archiveerbare prints zijn probleemloos te verwerken.Haal de deadlines voor uw projecten. Met deze matte film, die compatibel is met een groot aantal HP Designjet printers die werken met originele HP inkt op kleurstof- en pigmentbasis, bent u print na print, rol na rol verzekerd van een hoge, consistente weergavekwaliteit.Help de milieudoelstellingen van uw bedrijf en uw klanten te halen. HP Matte film maakt deel uit van het retourprogramma voor HP grootformaat printermedia[1], een handig, kosteloos retour- en recyclingprogramma.


Warranty Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Garantie: Grootformaat printermedia van Hewlett-Packard voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Als u desondanks niet tevreden bent over dit product, gaat u naar /go/designjet/supplies en selecteert u HP product support center om productsupport in uw regio te vinden.
Kenmerken Land van herkomst USA
Media gewicht 160 g/m²
Core diameter 50.8 mm
Bewaartijd vóór gebruik 1 jaar
Type finish Matte
Eisen aan de omgeving Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 30 - 70 procent
Temperatuur, in bedrijf 15 - 25 °C
Gewicht en omvang Gewicht verpakking 4440 g
Afmetingen verpakking (BxDxH) 635 x 106 x 106 mm
Technische details Helderheid printermedia 72%
Core formaat 2 "
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net