VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerADPAPTECRAID6405SGL
Producent Adaptec
Part nummer APTEC RAID 6405 SGL
Omschrijving RAID 6405 Sgl, 4-port intern 6Gb/s SAS/SATA
  Zolang de voorraad strekt, op is op

De Series 6 RAID controllers worden gekenmerkt doorPMC-Sierra marktleidende, multi-core SRC 8x6G RAID-on-Chip (ROC),512MB DDR2 667MHz cache, en een x8 PCI Express Gen2 host busconnectie. Deze leveren tot 60% hogere sustained sequentielethroughput dan eerdere generatie Adaptec controllers en tot 2GB/ssustained data transfer rate naar de host. Bij piekprestatie, biedtde Series 6 4.8GB/s via de SAS 2.0 interface en 4.0GB/s via de PCIGen 2 host interface. De producten komen in de loop van deze maandbeschikbaar.

Zero-Maintenance Cache Protection
Typerend voor de meeste RAID controllers is dat deze een batterybackup module (BBM of BBU) gebruiken om de data in het cachegeheugen van de controller te beveiligen. BBUs hebben een beperktebackup tijd en zijn onderhoudsgevoelig vanwege beperkte levensduurvan een batterij. Met Adaptecs Zero-Maintenance Cache Protectionoplossing is er geen onderhoud meer nodig en is de backuptijdoneindig.

Adaptec Intelligent Power Management
Door slim gebruik te maken van I/O caching technieken in combinatiemet energiebesparende kenmerken van diskdrives zoals standby enpower-off modi, kan tot 70% minder kosten aan energie en koelingworden bereikt.

Hybrid RAID
Met Hybrid RAID 1 en 10 bieden de Series 6 controllers maximaleprestatie en betrouwbaarheid met de combinatie van Solid StateDrives (SSDs) en Hard Diskdrives (HDDs) in een enkele array. Doorte lezen van de snellere SSDs en schrijfoperaties uit te voeren opzowel de SSDs als de HDDs worden enorme prestatiewinsten geboektt.o.v. standaard HDD RAID arrays. Door SSDs en HDDs te combinerenworden de voordelen van beide technologien benut en levert eenbetere kosten-per-GB ratio op in vergelijking met SSD only RAIDarrays.

Net als alle andere Unified Serial producten, bieden de AdaptecSeries 6 RAID controllers volledige compatibiliteit met meer dan300 SATA/SAS componenten, uitgebreide schaalbaarheid, en one-viewmanagement via de Adaptec Storage Manager software.

Kenmerken van dit model:
 • SGL uitvoering
 • MD2 Low profile RAID adapter
 • 4 interne 6Gb/s SAS/SATA poorten
 • 1 SFF-8087 aansluiting
 • PCIe Gen2 x8 host bus
 • PM8013 RoC processor, 512MB memory
 • RAID levels 0, 1, 1E, 5, 5EE, 6, 10, 50, 60 and JBOD
 • Hybrid RAID 1 en 10 (SSD en HDD)
 • Enclosure management support: LED header en SES2/SGPIO
 • Optionele Zero-Maintenance Cache Protection
 • RAID features:
  - Quick initialization
  - Online Capacity Expansion
  - Copyback Hot Spare
  - Dynamic caching algorithm
  - Native Command Queuing (NCQ)
  - Background initialization
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net