VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerADPAPTECRAID6805ENTRYKI
Producent Adaptec
Part nummer APTEC RAID 6805 ENTRY KI
Omschrijving RAID 6805 Entry Kit, 8-port intern 6Gb/s SAS/SATA (RAID 0 / 1/
1E / 10)
  Zolang de voorraad strekt, op is op

Adaptec Series 6E Unified Serial SATA/SAS RAID controllers leverende robuustheid van hardware RAID en de Adaptec RAID Code,enterprise klasse management features en volledige OS supportinclusief open source drivers voor Linux en FreeBSD in deentry-level RAID space. De Series 6E leveren dezelfde 6Gb/sprestaties als de Series 6 controllers, en zijn geoptimaliseerdvoor platformen waar een Series 6 controller niet past vanwegeprijs, form factor of host connectivity.

I/O Connectivity en Data Protection
Met zijn entry-level prijspunt, kan de Adaptec Series 6E gebruiktworden als een connectivity product en ondersteunt tot 4 (AdaptecRAID 6405E) of 8 (Adaptec RAID 6805E) SATA en SAS devices, met128MB aan DDR2-800 MHz DRAM cache voor device acceleratie.Tegelijkertijd, levert de Adaptec RAID Code (ARC) maximumbetrouwbaarheid met RAID levels 0, 1, 1E, 10 en JBOD. ARC biedtevens RAID Level Migration, Online Capacity Expansion en CopybackHot Spare (wanneer een defect drive vervangen is wordt de dataautomatisch gekopieerd van de hot-spare terug naar de vervangendrive).

Adaptec Intelligent Power Management
Intelligent Power Management (IPM) helpt kosten voor energie enkoeling te reduceren met 70% door gebruik te maken van intelligenteI/O caching in combinatie met disk drive power besparing viastandby en power-off modes.

Hybrid RAID
Met Hybrid RAID 1 en 10 bieden de Series 6E controllers maximaleprestatie en betrouwbaarheid door Solid State Drives (SSDs) en HardDisk Drives (HDDs) te combineren in een enkele array. Door de readoperaties van de snellere SSD en write operaties op zowel de SSDsals HDDs uit te voeren biedt het enorme prestatiewinst t.o.v.standaard HDD RAID arrays. De combinatie van SSDs en HDDs biedt devoordelen van beiden technologien en maakt een betere kosten-per-GBratio mogelijk dan vergelijkbare SSD only RAID arrays.

Series 6E Controller Options to Meet Your Needs
- Adaptec RAID 6805E: 8 internal ports, low-profile
- Adaptec RAID 6405E: 4 internal ports, low-profile

Net als alle Unified Serial products, bieden de Adaptec Series 6ERAID controllers volledige compatibiliteit met meer dan 300SATA/SAS componenten, uitgebreide schaalbaarheid en one-viewmanagement via de Adaptec Storage Manager software. Series 6Econtrollers zijn ook grondig getest met entry-level storage devicesvoor desktop gebruik en entry-level server platformen, workstationsen motherboards die typisch gebruikt worden voor for basis servers,performance workstations of industriele PCs.Kenmerken van dit model:
 • KIT uitvoering incl.: twee Fanout kabels SFF-8078 -gt; 8x SATAmet sideband
 • MD2 Low profile RAID adapter
 • 8 interne 6Gb/s SAS/SATA poorten
 • 1 SFF-8087 aansluiting
 • PCIe Gen2 x4 host bus
 • PM8013 RoC processor, 128MB memory
 • RAID levels 0, 1, 1E, 10 en JBOD
 • Hybrid RAID 1 en 10 (SSD en HDD)
 • Enclosure management support: LED header en SES2/SGPIO
 • RAID features:
  - Quick initialization
  - Online Capacity Expansion
  - Copyback Hot Spare
  - Dynamic caching algorithm
  - Native Command Queuing (NCQ)
  - Background initialization
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net