VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerADPAPTECRAID6805TSINGLE
Producent Adaptec
Part nummer APTEC RAID 6805T SINGLE
Omschrijving *Adaptec 6805T RAID Sgl, 8-port intern, 6Gb/s SAS/SATA, 512MB,
2x SFF-8087, x8 PCIe
  Zolang de voorraad strekt, op is op

De Adaptec 6805T Unified Serial controllers met maxCache 2.0leveren grote voordelen aan applicaties door toevoeging van SSDwrite caching aan de industry first - SSD read caching oplossing.Geboden op de Adaptecs 6Gb/s SAS hardware, de 6805T kan tot 13xverbetering van IOPs en 13x reductie in latency bieden invergelijking met harddisk only storage arrays. De significanteprestatiewinst stelt datacenters en cloud computing omgevingen instaat om meer gebruikers te hosten en meer transacties per secondeuit te voeren met minder servers.

Adaptec maxCache 2.0 Storage Controllers geevolueerdeprestatie
De 1ste generatie maxCache biedt belangrijke prestatiewinst aanread-intensieve applicaties en levert tot 11x verbetering in 100%random read belasting. Met de 2de generatie maxCache wordt frequentgebruikte of hot - data, gekopieert naar SSD en de prestatiecapabiliteit van SSDs ten volle geexploiteert om data te lezen ente schrijven van de SSD i.p.v. de tragere harddisk drive. De readcaching is verder verbeterd met maxCache 2.0 met extraoptimalisaties in het learned-path algoritme en levert eenverbetering in overall IOPs prestatie tot 13x aan read-intensieveomgevingen.

Groene oplossing
De6805T kan optioneel uitgevoerd worden met Adaptecs ZeroMaintenance Cache Protection die het gebruik van Battery BackupUnits ( BBUs) overbodig maakt dankzij toepassing van 4GB NAND flashmemory en een supercapacitor die de cached data beschermd en hetmonitoren en onderhoud aan BBUs elimineert.

Adaptec Intelligent Power Management
Door slim gebruik te maken van I/O caching technieken in combinatiemet energiebesparende kenmerken van diskdrives zoals standby enpower-off modi, kan tot 70% minder kosten aan energie en koelingworden bereikt.

Hybrid RAID
Met Hybrid RAID 1 en 10 bieden de Series 6 controllers maximaleprestatie en betrouwbaarheid met de combinatie van Solid StateDrives (SSDs) en Hard Diskdrives (HDDs) in een enkele array. Doorte lezen van de snellere SSDs en schrijfoperaties uit te voeren opzowel de SSDs als de HDDs worden enorme prestatiewinsten geboektt.o.v. standaard HDD RAID arrays. Door SSDs en HDDs te combinerenworden de voordelen van beide technologien benut en levert eenbetere kosten-per-GB ratio op in vergelijking met SSD only RAIDarrays.

Net als alle andere Unified Serial producten, bieden de AdaptecSeries 6 RAID controllers volledige compatibiliteit met meer dan300 SATA/SAS componenten, uitgebreide schaalbaarheid, en one-viewmanagement via de Adaptec Storage Manager software.

Kenmerken van dit model:
 • SGL uitvoering
 • MD2 Low profile RAID adapter
 • 4 interne 6Gb/s SAS/SATA poorten
 • Twee (2) SFF-8087 top-mounted aansluitingen
 • PCIe Gen2 x8 host bus
 • PM8013 RoC processor, 512MB memory
 • RAID levels 0, 1, 1E, 5, 5EE, 6, 10, 50, 60 and JBOD
 • Hybrid RAID 1 en 10 (SSD en HDD)
 • Enclosure management support: LED header en SES2/SGPIO
 • Optionele Zero-Maintenance Cache Protection
 • RAID features:
  - Quick initialization
  - Online Capacity Expansion
  - Copyback Hot Spare
  - Dynamic caching algorithm
  - Native Command Queuing (NCQ)
  - Background initialization
  - Hot-plug drive support
  - RAID Level Migration
  - Hot spares - global, dedicated, and pooled
  - Automatic/manual rebuild of hot spares
  - SES and SAF-TE enclosure management
  - Configurable stripe size
  - S.M.A.R.T. support
  - Multiple arrays per disk drive
  - Dynamic sector repair
  - Staggered drive spin-up
  - Bootable array support
  - Optimized Disk Utilization
 • Operating system support: Windows 7, Windows Server 2008/2008R2, Windows Server 2003/2003 R2, Windows Vista, VMware ESX Classic4.x (vSphere), Red Hat Enterprise Linux (RHEL), SUSE LinuxEnterprise Server (SLES), Sun Solaris 10 x86, FreeBSD, DebianLinux, Ubuntu Linux.
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net