VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerATTESASR680000
Producent Atto
Part nummer ESAS-R680-000
Omschrijving ExpressSAS x 8 PCIe 2.0 to 6Gb SAS/SATA, 8 Ext port,
Low-profile
  ATTOs ExpressSAS 6Gb/s SAS/SATA RAID Adapters bieden de snelsteconnectivity naar SAS of SATA storage met geintegreerde RAIDprotectie.

Langdurige, bewezen RAID ervaring
Met meer dan 18 jaar ervaring in de ontwikkeling van RAIDtechnologie, kenmerkt ATTOs familie met ExpressSAS 6Gb/s SAS/SATARAID adapters zich met de bewezen ATTO RAID Stack, DVRAID enCacheAssure technologien als de meest robuuste RAID connectivityoplossing in de industrie.

Flexibele connectivity oplossingen
Met verschillende poort configuratie opties inclusief 16 interne, 8externe, 8 interne en 4 extern/4 intern, zijn de ExpressSAS 6Gb/sSAS/SATA RAID adapters ideaal voor een grote varieteit aan IT endigitale media omgevingen waar hoge prestatie en RAID beveiligdedata verlangd wordt. ExpressSAS RAID adapters hebben driver supportvoor Windows, Linux en Mac OS X en bieden een connectivityoplossing voor gebruikers met een heterogene operating systemomgeving.

Ontwikkeld voor prestatie
De ExpressSAS 6Gb/s SAS/SATA RAID adapter familie laat gebruikershun belangrijke data onmiddellijk beveiligen en gelijktijdig deprestaties verhogen. ATTO ontwerpt ExpressSAS RAID adapters zodanigdat ook in in degraded mode de volle prestatie geleverd wordt enreduceert downtime met tot 50% dankzij snellere rebuilds, enbeperkt de risicos t.g.v. een additionele defecte drive.

Exclusief latency management
Kenmerken zoals Advanced Data Streaming (ADS) en DriveAssureminimaliseren data transfer interrupties en verzekeren het hoogsteniveau van consistente prestatie.DriveAssure verlaagd de kans dateen RAID groep degradeerd of offline gaat, veroorzaakt door trageof slecht functionerende diskdrives. Deze onderscheidendecapabiliteit maakt ATTO de beste keuze voor high-performance,host-gebaseerde RAID connectivity.

CacheAssure technologie
Een Flash-gebaseerde protectie module biedt een onderhoudsvrijeoplossing en beveiligd tegen dataverlies (van het cache geheugen)bij stroomuitval. De traditionele batterij back-up is niet nodig enmaakt eea daarom onderhoudsvrij. Deze feature is standaard aanwezigop de CacheAssure modellen en als uitbreidingoptie beschikbaar voorde andere uitvoeringen.

Geavanceerde management tools
ATTOs eenvoudig te gebruiken Configuration Tool heeft eenintuitieve GUI die het instellen, behrene en bewaken van RAIDgroepen vereenvoudigd. ATTOs ExpressSAS RAID adapters bieden demeest geavanceerde prestatie tuning mogelijkheden entroubleshooting utilities en biedt gebruikers gesofisticeerdediagnose en de flexibiliteit om instellingen te maken voorspecifieke toepassingen.

Specificaties:
 • x8 PCIe 2.0 host interface
 • Uitmuntende prestaties met tot 6 Gb/sec per poort
 • Highly configurable RAID 0, 1, 4, 5, 6, 10, 40, 50, 60, JBOD,DVRAID support
 • SAS, SATA, SATA II connectivity
 • Twee Externe x4 Mini SAS (SFF-8088) connectors
 • Exclusieve Advanced Data Streaming (ADS) technologie
 • 512MB ECC Cache
 • CacheAssure, flash gebaseerde cache beveiliging
 • DriveAssure, spoort onjuist functionerende HDDs op
 • Gebruiksvriendelijke GUI gebaseerde configuratieutility
 • Drivers support voor Windows, Linux en MAC OS X
 • RoHS Compliant
 • 3 jaar garantie
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net