VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerATTTLNT2102DE0
Producent Atto
Part nummer TLNT-2102-DE0
Omschrijving 2-Port 20Gb Thunderbolt 2 naar 2-Port 10Gb Ethernet, RJ-45
Interface(TLFC-2102-DE0)
  ThunderLink en ThunderStream Desklinkbieden storage en network connectivity voor SAS, SATA, FibreChannel of Ethernet apparatuur aan Thunderbolt enabled hosts. ATTOThunderLink en ThunderStream producten zijn gericht op prosumer enprofessionele audio en video marktgebieden waar prestatie enlatency management belangrijk zijn. Met de Thunderbolt 2connectivity hebben creatieve professionals nu toegang tot storageen netwerken met snelheden die met FireWire of USB niet mogelijkzijn.

ATTO exclusieve Advanced Data Streaming (ADS) technologiebiedt gecontroleerde versnelling van data om de hoogste consistenteprestatie en betrouwbare data transfers te leveren aan videoediting, digitale audio, video-on-demand en databaseapplicaties.

ThunderLink 10GbE
De ThunderLink 10GbE biedt een gemeenschappelijke fundering voorEthernet en storage netwerken. De Desklink maakt optimaal gebruikvan investeringen in unified netwerken en elimineert de noodzaakvoor meerdere adapters en switches. Door het bieden vanmulti-protocol ondersteuning en 10GbE, reduceert de ThunderLink10GbE kosten en complexiteit van een data centerskabelinfrastructuur aanzienlijk.

ThunderLink 10GbE, met ondersteuning van link aggregation enfailover, biedt redundantie en high availability voormission-critical netwerk toepassingen. Met 10Gb/s data transferrates en meerdere offloads (IPsec, TCP, IPv4, UDP), zijn deEthernet desklinks de beste keuze voor bandbreedte-intensieveapplicaties zoals data back-up en restoratie, clustered computing,IP content delivery, medical imaging en video rendering.

Specificaties:
  • Twee 20Gb Thunderbolt 2poorten
  • Display Port and Device Daisy-Chain support
  • Dual 10 GbE port configuratie
  • Twee 10GbE RJ-45 aansluitingen
  • Ondersteunt ATTO Xtend iSCSI initiator for Mac
  • Ondersteunt Data Center Bridging en software iSCSIinitiators
  • Driver support voor Mac OS X 10.6.8 of later, Windows 7 en8.1
  • Exclusieve Advanced Data Streaming technologie
  • TCP, UDP en IPv4 checksum offloading, IPsec offloading enTx/TCP segmentation offloading
  • 3 jaar garantie
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net