VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerATTTLSH1068DE0
Producent Atto
Part nummer TLSH-1068-DE0
Omschrijving ThunderLink SH, 2x 10Gb Thunderbolt naar 8x 6Gb SAS/SATA
(TLSH-1068-DE0)
  ThunderLink en ThunderStream Desklinkbieden storage en network connectivity voor SAS, SATA, FibreChannel of Ethernet apparatuur aan Thunderbolt enabled hosts. ATTOThunderLink en ThunderStream producten zijn gericht op prosumer enprofessionele audio en video marktgebieden waar prestatie enlatency management belangrijk zijn. Met Thunderbolt connectivityhebben creatieve professionals nu toegang tot storage en netwerkenmet snelheden die met FireWire of USB niet mogelijk zijn.

ATTO exclusieve Advanced Data Streaming (ADS) technologiebiedt gecontroleerde versnelling van data om de hoogste consistenteprestatie en betrouwbare data transfers te leveren aan videoediting, digitale audio, video-on-demand en databaseapplicaties.

ThunderLink SH
De 6Gb/s SAS desklinks zijn ontworpen om flexibele connectiviteitnaar SAS/SATA storage te bieden en dankzij de lage latency zeergeschikt voor real-time omgevingen. ATTOs exclusieve Advanced DataStreaming (ADS) technologie maakt het leveren van ononderbroken,betrouwbare data transfers mogelijk en levert de hoogste,consistente prestatie. Deze desklink biedt high-performanceconnectivity met direct-attached SAS/SATA storage.

ThunderLink 10GbE, met ondersteuning van link aggregation enfailover, biedt redundantie en high availability voormission-critical netwerk toepassingen. Met 10Gb/s data transferrates en meerdere offloads (IPsec, TCP, IPv4, UDP), zijn deEthernet desklinks de beste keuze voor bandbreedte-intensieveapplicaties zoals data back-up en restoratie, clustered computing,IP content delivery, medical imaging en video rendering.

Specificaties:
 • 10Gb Thunderbolt naar 6Gb SAS/SATA desklink
 • Ondersteunt tot 128 disk en/of tape devices viaexpanders
 • SAS 2.0, SAS, SATA en SATA II support
 • 2 6GB/s SAS aansluitingen (SFF-8088)
 • Twee 10Gb Thunderbolt aansluitingen
 • Display Port and Device Daisy-Chain support
 • Driver support voor Mac OS X 10.6.8 of later
 • Advanced Data Streaming technologie
 • ATTO DeskTool voor specifieke performance instelling
 • Bewezen interoperability met support voor SNIA HBA API
 • 3 jaar garantie
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net