VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerAVM20002899
Producent AVM Computersysteme
Part nummer 20002899
Omschrijving FRITZ!Box 7583 Edition International
EAN/UPC4023125028991
Gewicht 1,27 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving AVM FRITZ!Box 7583 International
Met VDSL-BONDING tot 600 Mbit/s
Met de FRITZ!Box 7583 presenteert AVM nog een router met high-end uitrusting speciaal voor VDSL-BONDING. Door ondersteuning van VDSL supervectoring 35b is de FRITZ!Box 7583 voorbereid op moderne VDSL technologie. Bovendien kan de FRITZ!Box het tempo van deze VDSL-technologieën via dual line interfaces ook gebundeld (bonded) leveren. In het Wi-Fi-netwerk zorgt de FRITZ!Box voor het hoogste bereik en ultrahoge snelheden van tot 2.533 Mbit/s. Met vertrouwd comfort verbindt de FRITZ!Box 7583 alle computers, smartphones, tablets, printers en andere netwerkapparaten met het thuisnetwerk. Gigabit-LAN, USB 3.0 en de VoIP-telefooncentrale met DECT-basisstation en twee aansluitingen voor ISDN-telefoons maken het veelzijdige communicatie-aanbod compleet.

High-end Wi-Fi AC+N met 1.733 + 800 Mbit/s
Als Wi-Fi Mesh Centrale is de FRITZ!Box 7583 voorbereid op de hoogste eisen in het thuisnetwerk. In de Mesh Wi-Fi worden meerdere verdeelde Wi-Fi-knopen (bijv. FRITZ!Box en FRITZ!Repeater) samengevoegd tot één enkel slim Wi-Fi-netwerk – zoals de mazen van een net (eng.: mesh). De FRITZ!Box stuurt actief alle toegangspunten aan, zodat Wi-Fi-apparaten die worden gebruikt in het thuisnetwerk, altijd zijn aangemeld bij het toegangspunt met de beste verbinding (Mesh Wi-Fi steering). Door gelijktijdig gebruik van beide standaarden (Wi-Fi AC en Wi-Fi N) worden in totaal gegevenssnelheden van tot 2.533 Mbit/s bereikt - en is er dus een hoge bandbreedte voor alle Wi-Fi-apparaten in het huishouden beschikbaar. Streams, games en downloads bereiken naadloos de verste hoekjes van elke kamer. Het hele Wi-Fi-netwerk heeft gemakshalve slechts één naam, één wachtwoord en is veilig versleuteld.

Telefonie-opties voor iedereen
De geïntegreerde telefooncentrale is ontworpen voor de nieuwe IP-gebaseerde lijnen (voice over IP). Telefoongesprekken worden met tot zes draadloze telefoons gevoerd, die kunnen worden aangemeld bij de geïntegreerde DECT-basis. Door twee ISDN S0-aansluitingen kunnen twee ISDN-telefooncentrales met huntgroep (vier ISDN-kanalen parallel) of twee ISDN-telefoons of ISDN-telefooncentrales tegelijkertijd worden gebruikt. Meerdere geïntegreerde antwoordapparaten, lokale en online-telefoonboeken en een schat aan comfortfuncties vervolledigen het brede telefonieaanbod van de FRITZ!Box 7583. Via het DECT-basisstation kunnen ook smarthome-apparaten zoals de schakelbare contactdozen FRITZ!DECT 200/210 worden aangestuurd.

Veelzijdige multimediafuncties
De FRITZ!Box 7583 brengt alle aangesloten USB-opslagmedia en de daarop opgeslagen gegevens naar het thuisnetwerk. Dankzij de geïntegreerde mediaserver met NAS-verbinding worden opgeslagen films, muziek en foto's beschikbaar gemaakt en kunnen deze bijv. met een tablet of smartphone naar weergave-apparaten worden doorgestuurd.
USB 3.0 zorgt daarbij voor een extra snelle gegevensoverdracht. De FRITZ!Box 7583 vormt zo een krachtig platform voor netwerk, multimedia toepassingen zoals IPTV, video on demand of streamen. Daarbij blijft de FRITZ!Box 7583 dankzij meerdere automatische eco-modusfuncties steeds zeer zuinig in gebruik.
Warranty 5 jaar
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net