VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerAXS0288002
Producent Axis
Part nummer 0288-002
Omschrijving Q7401 Video ENCODER 1 CHANNEL
  De AXIS Q7401 Video Encoder is een high performance, single channeloplossing die een analoge camera integreert in een IP-gebaseerdvideo surveillance systeem. Met uitmuntende video processingmogelijkheden, levert de AXIS Q7401 superbe video kwaliteit ensignificante besparing in bandbreedte en storage.

De AXIS Q7401 biedt het uiterst efficinte H.264 videocompressie, dat bandbreedte en storage vereisten drastischreduceert zonder dat de beeldkwaliteit daar onder leid. Motion JPEGcompressie is ook ondersteund voor meer flexibiliteit.

De AXIS Q7401 kan meerdere, individueel configureerbarevideo streams gelijktijdig produceren bij full frame rate inalle resoluties tot D1 (720x480 in NTSC, 720x576 in PAL). Ditbetekent dat verschillende video streams geconfigureerd kunnenworden met verschillende compressie formaten, resoluties en framerates voor verschillende doeleinden (bijv. opnemen en liveweergave). De video encoder stelt gebruikers ook in staat debeeldinstellingen te wijzigen zoals contrast, helderheid enverzadiging om het beeld te verbeteren voordat het encoderen plaatsvind.

Er is intelligente capabiliteit aanwezig in de AXIS Q7401 zoalsverbeterde video bewegingdetectie, active tampering (sabotage)alarm en audio detectie. De encoder externe ingangen en uitgangenkunnen aangesloten worden op apparatuur zoals sensoren en relais,waardoor het systeem kan reageren op alarmeringen, verlichtingactiveren of deuren openen of sluiten.

De ondersteuning van Power over Ethernet (IEEE802.3af) maakthet mogelijk dat de encoder en ook de daar op aangesloten camera,de stroomvoorziening ontvangt door dezelfde kabel voor datatransmissie. Hierdoor is installatie eenvoudig omdat er geen apartestroomvoorziening nodig is.

De AXIS Q7401 ondersteunt twee-weg audio en heeft een SD/SDHCmemory card slot voor lokaal opnemen van video. Dit laatste kenmerkmaakt autonome toepassingen mogelijk op locaties waar netwerk ofinbelverbindingen moeilijk te verwezenlijken zijn.

Kenmerken:
 • 1-kanaals Video Encoder
 • Multi-stream H.264 en Motion JPEG compressie
 • Resoluties van 176x120 tot 720x576
 • Intelligentie: bewegingdetectie, audiodetectie,sabotage
 • Voeding via PoE of 8 ~ 30V DC
 • Analoge video uitgang (BNC)
 • 4 configureerbare in-/uitgangen
 • Privacy masking
 • Ondersteuning van PTZ besturing
 • 2-weg, half duplex audio support
 • SD/HDC card slot voor lokale storage
Taal IN
EAN/UPC7331021023376
Prijs excl BTW318,00 EUR
Prijs incl BTW384,78 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
AXIS Recording solutions
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net