VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerBLKF5L155EAGRY
Producent Belkin
Part nummer F5L155EAGRY
Omschrijving KB:QODE iPad Air Thin Type Keyboard QWERTY space grey / black
EAN/UPC745883642694
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving QODE Thin Type-etui met toetsenbord voor de iPad Air
NIEUW TOETSENBORD VOOR DE IPAD AIR MET ALUMINIUM BEHUIZING UIT ÉÉN STUK
Het QODE Thin Type-etui met toetsenbord is gemaakt van geanodiseerd aluminium en bestaat uit één stuk. Het is daardoor nog geen 4 mm dun en biedt bescherming voor uw nieuwe iPad Air zonder deze veel dikker te maken. Uw nieuwe iPad Air past met dit etui dus gemakkelijk in uw tas of rugzak.

INTELLIGENTE SENSOREN
Intelligente sensoren zorgen ervoor dat het toetsenbord automatisch wordt in- of uitgeschakeld op basis van activiteit. Daarnaast beschikt het toetsenbord over speciale functietoetsen voor het kopiëren en plakken van tekst, het aanpassen van het volume en het afspelen van muziek.

Bovendien halen Autowake-magneten uw nieuwe iPad Air uit de slaapstand als u het etui opent. Het omgekeerde gebeurt wanneer u het etui weer sluit. Zo gaat de batterij langer mee.

SNELLER EN NAUWKEURIGER TYPEN MET TRUTYPE-TOETSEN
De ruim opgezette TruType-toetsen op dit toetsenbord in laptopstijl zijn ontwikkeld om nauwkeurig typen mogelijk te maken. Een veermechanisme onder elke toets zorgt voor een voelbare toetsaanslag, zodat u snel kunt typen en minder fouten maakt als u bijvoorbeeld e-mails of rapporten schrijft, of online chat.

KLIKSYSTEEM VOOR VEILIGE BESCHERMING
Klik uw nieuwe iPad Air in het scharnier en hij wordt door magneten stevig op zijn plaats gehouden. Het duurzame etui beschermt uw nieuwe iPad Air tegen slijtage door dagelijks gebruik.

COMFORTABELE KIJKPOSITIE
Met het QODE Thin Type-etui kunt u uw nieuwe iPad Air in een hoek van 35 graden plaatsen, de ideale positie om in te werken. Bovendien kunt u uw iPad Air in zowel portret- als landschapsweergave gebruiken.

BLUETOOTH-CONNECTIVITEIT
Als u het toetsenbord voor uw nieuwe iPad Air wilt gebruiken, zet u het toetsenbord eenvoudigweg aan, waarna het automatisch verbinding zal maken via Bluetooth. De batterij van het Bluetooth-toetsenbord voor de nieuwe iPad gaat bij actief gebruik ongeveer 79 uur mee. In de stand-bystand is dat 3100 uur. Gebruik de meegeleverde micro-USB-kabel om de batterij weer op te laden.
Technische details Keyboard compartiment Y
Toetsenbord Y
Bureaustandaard Y
Compatibiliteit iPad Air
Merkcompatibiliteit Apple
Maximumafmetingen schermcompatibiliteit 9.7 "
Kleur van het product Black
Type etui Folio
Verpakking Gebruikershandleiding Y
Meegeleverde kabels USB
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net