VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerBLKF7N061B2C02
Producent Belkin
Part nummer F7N061B2C02
Omschrijving Relaxed Pro
EAN/UPC722868996256
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving LapStand-etui, f/ iPad Air, Paars
LAPSTAND-ETUI VAN MICROVEZEL VOOR IPAD AIR: EEN PERFECTE PASVORM
Alles wat u graag doet op uw iPad Air gaat nu nog eenvoudiger en prettiger. Het LapStand-etui voor de iPad Air houdt uw tablet rechtop op uw schoot tijdens het film kijken, lezen, winkelen en al het andere dat u graag op uw tablet doet.

Als u uw tablet wilt gebruiken, opent u gewoon het etui en vouwt u het in de stand die u prettig vindt. Uw iPad Air blijft stevig in de landschapsweergave staan terwijl u uw handen vrij hebt.

Geschikt voor: iPad Air

GEPATENTEERD LapStand™-ONTWERP
Geen eindeloos gewiebel of gedoe met kussens meer om uw tablet recht te houden: dat gaat nu vanzelf. Ons gepatenteerde LapStand-ontwerp is gemaakt van ComfortForm™-materiaal dat zich naar uw lichaam vormt, zodat u in elke houding optimaal kunt genieten van uw iPad Air.

STEVIGE PASVORM
Het LapStand-etui voor de iPad Air maakt uw iPad niet alleen prettiger in gebruik, maar biedt ook bescherming. Ons geïntegreerde X-Frame-ontwerp beschikt over beschermende hoeken van zacht rubber die uw iPad Air zachtjes, maar stevig omsluiten. Om het tablet eruit te halen, buigt u gewoon de hoeken naar achteren.

NIETS STAAT U NOG IN DE WEG
De algehele vormgeving van het LapStand-etui voor de iPad Air is ongelooflijk minimalistisch, waardoor het maximale bescherming biedt zonder extra ballast toe te voegen. De zwarte, beschermende hoeken passen goed bij uw zwarte iPad Air en vallen dus niet op.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN EN VAKMANSCHAP
Het Belkin LapStand-etui voor de iPad Air is gemaakt van zacht microvezel (hetzelfde materiaal dat ook vaak wordt gebruikt in kleding en huishoudelijke artikelen). Het vormt zich naar de contouren van uw iPad Air voor een perfecte pasvorm. De fluweelzachte voering beschermt uw scherm tegen krassen.

INSTELBARE KIJKHOEK
Gebruik uw LapStand-etui voor de iPad Air om uw iPad in de gewenste hoek te plaatsen. De voering is voorzien van groeven, zodat u uw tablet in verschillende standen kunt plaatsen: dichter naar u toe of verder van u af, net wat u prettig vindt.

COMFORTABELE HOEK VOOR HET TYPEN
U kunt het LapStand-etui voor de iPad Air ook in een lagere, meer ergonomische hoek vouwen, zodat u uw polsen minder belast tijdens het typen op het touchscreen.

DE SLUITBAND HOUDT ALLES OP ZIJN PLEK
Het LapStand-etui voor de iPad Air is voorzien van een geïntegreerde elastische band die het etui veilig gesloten houdt wanneer u onderweg bent. De sluitband zorgt er ook voor dat de flap naar achteren blijft zitten, zodat deze niet in de weg zit tijdens het gebruik van uw iPad Air.

In één oogopslag:
- Gepatenteerd LapStand™-ontwerp.
- ComfortForm™-materiaal.
- Zacht materiaal van microvezel.
- Instelbaar in meerdere zichthoeken.
- Comfortabele hoek bij het typen.
- Beschermende hoeken.
- Sluiting met band.
Technische details Bureaustandaard Y
Veiligheidsfunties Dust resistant, Scratch resistant
Kist draag stijl Bag, Hand
Compatibiliteit iPad Air
Merkcompatibiliteit Apple
Materiaal Microfibre
Kleur van het product Purple
Type etui Folio
 
Gerelateerde producten
uizingen
BLKF7N061B2C00 - EOL* Relaxed Pro
BLKF7N061B2C03 - EOL* Relaxed Pro
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Een artikel met de vermelding 'EOL' is niet meer verkrijgbaar
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net