VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerC0F29A
Producent Hewlett Packard
Part nummer C0F29A
Omschrijving 2-pack Everyday Adhesive Gloss Polypropylene 1067mm 42inch x 22
9m
EAN/UPC0848412012927
Garantie 0 (mnd)
Prijs excl BTW141,00 EUR
Prijs incl BTW170,61 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
 

Product specificaties ***
Omschrijving HP 2-pack Everyday Adhesive Gloss Polypropylene 168 gsm-1067 mm x 22.9 m (42 in x 75 ft)
Overview
HP Self-adhesive glanzende polypropyleenfilm produceert glanzende prints met briljante kleuren en schitterende fotorealistische afbeeldingen. Het is scheurbestendig, gemakkelijk verwerkbaar en veilig en betrouwbaar te monteren door de sterke kleefkracht. Compatibel met inkt op kleurstofbasis.

Features
Produceer POP- en retaildisplays en displays voor evenementen met levendige kleuren en briljante fotorealistisch afbeeldingen. Samen met originele HP inkt produceert dit materiaal een breed kleurbereik, met vloeiende overgangen, scherpe details en een uniforme glans.Uw productieproces verloopt soepel. Prints zijn veegvast en gemakkelijk te verwerken dankzij een permanente zelfklevende laag voor veilige, betrouwbare montage. Ze zijn bovendien gemakkelijk te verwijderen[1].Dit veelzijdige materiaal is compatibel met HP inkt op kleurstof- en pigmentbasis. ICC-profielen helpen u direct de juiste kleur te produceren. Prints zijn binnen zonder laminering meer dan 35 jaar lichtbestendig[2].


Warranty Garantie: HP levert een reeks zelfklevende media met garanties die waarborgen dat deze producten geen materiaal- en coatingfouten bevatten die het gebruik van de print nadelig beïnvloeden en dat zij beantwoorden aan de door HP gepubliceerde specificaties.
Garantie: HP levert een reeks zelfklevende media met garanties die waarborgen dat deze producten geen materiaal- en coatingfouten bevatten die het gebruik van de print nadelig beïnvloeden en dat zij beantwoorden aan de door HP gepubliceerde specificaties. Deze garanties dekken ook belangrijke prestatiekenmerken zoals lichtbestendigheid en een schone verwijdering van gespecificeerde oppervlakken. Bepaalde garantiebeperkingen zijn van toepassing. Complete garantie-informatie is beschikbaar op: http:///go/HPMediaWarranties.
Technische details Maximum rollengte 22.9 m
Gewicht pakket 12010 g
Gewicht printermedia 168 g/m²
Land van herkomst China
Temperatuur, in bedrijf 15 - 35 °C
Afmetingen verpakking (BxDxH) 244 x 127 x 1133 mm
Maat 42 "
Mediafinish Gloss
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net