VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerCAN2499B004
Producent Canon
Part nummer 2499B004
Omschrijving TS-1200TCG ECO-Calculator DESKTOP Calculator
  Calculator TS-1200TCG 12 digits
EAN/UPC4960999789385
Gewicht 0,32 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
CANON Canon Calculators
 


Product specificaties ***
Omschrijving TS-1200TCG
Deze 12-cijferige bureaurekenmachine van formaat heeft een groot, gekanteld LCD-scherm, zodat cijfers bij alle lichtomstandigheden gemakkelijk zijn af te lezen. Handige functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta dragen nog eens bij aan de veelzijdigheid.
Kenmerken

- 12-cijferige groene rekenmachine
- Groot gekanteld LCD-scherm
- Doorrolfunctie voor snelle invoer
- Functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta
- Behuizing vervaardigd uit hergebruikte materialen
- Dubbele voeding: zonne-energie en verwisselbare batterij
- Schakelt automatisch uit

Grote “groene” rekenmachine met groot LCD-scherm

Gunstig groen
Maak uw bedrijf een stukje groener met deze grote, efficiënte en milieuvriendelijke rekenmachine met 12 cijfers. Dé perfecte oplossing voor openbare instellingen en privéondernemingen die bij hun aankopen rekening willen houden met het milieu, maar ook voor alle overige milieubewuste ondernemingen, onderwijsinstellingen en particulieren.

Groot, gemakkelijk af te lezen LCD-scherm
Zelfs na langdurig gebruik zijn cijfers duidelijk zichtbaar dankzij het extra grote, kantelbare LCD-scherm. Het ergonomische ontwerp en het grote toetsenbord met grote, duurzame toetsen verzekeren optimale gebruiksvriendelijkheid. Bovendien kunt u dankzij de doorrolfunctie razendsnel cijfers invoeren zonder dat toetsen blokkeren.

Vereenvoudiging van ingewikkelde berekeningen
Bespaar tijd door ingewikkelde berekeningen te vereenvoudigen. Met twee handige toetsen voor het berekenen van btw berekent u met één druk op de knop belastingtarieven. Het omrekenen van valuta is net zo gemakkelijk. Het omrekenen van uw munteenheid in een munteenheid naar keuze en omgekeerd gaat nu sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren.

Functies voor optimale flexibiliteit
De status van de rekenmachine kunt u direct controleren met de toets voor opdrachtindicatie. Extra functionaliteit bieden onder meer de schuifknoppen, waarmee u eenvoudig decimalen kunt selecteren en afronden, en de tekenwisseltoets, de Shift-toets en de percentagetoets.

Zorg voor het milieu
De behuizing van de TS-1200TCG is gemaakt van 100% gerecycled materiaal uit Canon-kopieerapparaten. Bovendien is voor het verpakkingsmateriaal en de gebruikershandleiding gerecycled papier gebruikt, wat de hoeveelheid afvalmateriaal aanzienlijk vermindert. Het resultaat is een milieuvriendelijke rekenmachine die de waardevolle hulpbronnen van onze planeet minimaal belast.

Energiezuinig
Of er nu wel of geen licht is, deze rekenmachine laat u nooit in de steek omdat hij zowel op zonne-energie als op een batterij werkt. De rekenmachine schakelt automatisch uit als deze niet wordt gebruikt, waardoor energie wordt bespaard. Bovendien heeft uw rekenmachine een vervangbare batterij. U hoeft de batterij dus niet weg te gooien als deze leeg is, zoals bij andere rekenmachines vaak wel het geval is.

Betrouwbare kwaliteit
Uw gerecyclede rekenmachine moet aan strenge kwaliteitseisen voldoen. De fabricatie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en de garantie van drie jaar onderstreept nog eens dat wij een uitstekend product leveren.
Warranty 3 jaar
Technische details Formaat Desktop
Beeldscherm Schermgrootte (display) 115 x 26 mm
Display character size 6.77 x 18.1 mm
Cijfers 12
Gewicht en omvang Gewicht 241 g
Andere features Afmetingen (BxDxH) 188 x 133 x 29 mm
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net