VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerCAN4299B010
Producent Canon
Part nummer 4299B010
Omschrijving F-718SGA Black DBL EXP Green / ANTIBACTERIAL IN
EAN/UPC4960999661384
Gewicht 0,27 (kg)
Prijs excl BTW14,52 EUR
Prijs incl BTW17,57 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
CANON Canon Calculators
 


Product specificaties ***
Omschrijving F-718SGA - 18 cijfers, 264 functies, Zonne-energie en batterij, 140g, Zwart
Deze antibacteriële wetenschappelijke rekenmachine met dot-matrix display voorziet leerlingen van hygiënische en uiterst accurate rekenmogelijkheden. Deze rekenmachine is gemaakt van gerecycled materiaal van Canon en is daarom zowel hygiënisch als milieubewust.

Kenmerken

- Antibacteriële toetsen
- Boven- en onderkant van de behuizing, harde hoes en batterijklep zijn gemaakt van gerecycled materiaal van kopieerapparaten van Canon
- Dubbele voeding: zonne-energie en verwisselbare batterij
- 264 functies en mogelijkheden
- Groot LCD-scherm (dot matrix)
- Twee modi (wiskunde of regels)

Uiterst accuraat, hygiënisch en milieubewust

Scholen met meer hygiëne
Hygiëne op scholen is van wezenlijk belang. Nu helpt de antibacteriële wetenschappelijke rekenmachine van Canon mogelijke gezondheidsproblemen te voorkomen dankzij een goedgekeurde, anorganische, anti-microbiële laag die op de bovenkant van de toetsen is aangebracht. Hiermee wordt de groei van bacteriën op de toetsen van de rekenmachine voorkomen of geremd – vooral in actieve schoolomgevingen. De F-718SGA is dan ook de veiligste keuze voor leerlingen op de basisschool en het voortgezet onderwijs.

Gemaakt van gerecycled materiaal van Canon
De bovenkant en de onderkant van de behuizing, de batterijklep en de harde hoes van deze wetenschappelijke rekenmachine zijn gemaakt van gerecycled materiaal van kopieerapparaten van Canon. Dit zorgt voor een zo efficiënt mogelijk gebruik van grondstoffen en zo weinig mogelijk afval.

Energiebesparende efficiëntie
De F-718SGA beschikt over een handige dubbele voeding. Zonne-energie zorgt voor een maximale energiebesparing en dankzij de back-upbatterij laat je rekenmachine je nooit in de steek, of er nu wel of geen licht is. De rekenmachine schakelt automatisch uit als deze 7 minuten lang niet wordt aangeraakt of gebruikt, waardoor er nog meer energie wordt bespaard. Bovendien heeft deze rekenmachine een vervangbare batterij. Je hoeft de rekenmachine dus niet weg te gooien als de batterij leeg is, zoals bij andere rekenmachines vaak wel het geval is.

264 functies, uiterst accuraat (maximaal 18 cijfers voor interne berekeningen)
Deze uitgebreide rekenmachine bevat alle essentiële wiskundige- en wetenschappelijke functies voor de basisschool en het voortgezet onderwijs. De 264 functies gaan gepaard met 17 opslag- en oproepgeheugens en maximaal 18 cijfers voor interne berekeningen en leveren uiterst accurate resultaten (zie de specificaties voor een complete lijst met functies).

Groot LCD-scherm (dot matrix)
Op het grote LCD-scherm (dot matrix) met regels van 4 tekens en contrastregeling, zijn de cijfers altijd snel en goed af te lezen. Een praktische harde hoes beschermt het display en toetsenbord tegen de dagelijkse stootjes.

Twee modi voor weergave en gebruik (wiskunde of regels)
Profiteer van de twee handige modi voor weergave en gebruik (wiskunde of regels). In de 'wiskundemodus’ worden invoer en display weergegeven in wiskundeboekstijl; in de ‘regelmodus’ wordt de traditionele weergave op 2 regels gebruikt.
Technische details Kleur van het product Black
Soort Scientific
Formaat Desktop
Beeldscherm Schermgrootte (display) 21 x 86 mm
Display character size 96 x 31 mm
Tekstregels 1
Display kanteling N
Cijfers 18
Geheugen Geheugenregisters 17
Energie Batterijtype CR2032
Automatisch uitschakelen Y
Gewicht en omvang Gewicht 140 g
Andere features Afmetingen (BxDxH) 168 x 80 x 14.5 mm
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net