VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerCAN4423B002
Producent Canon
Part nummer 4423B002
Omschrijving Calculator LS-80TEG Green ECO
EAN/UPC4960999789354
Gewicht 0,17 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
CANON Canon Calculators
 


Product specificaties ***
Omschrijving LS-80TEG - LCD, Tax, RM/CM, M+, M-, 128g
Deze 8-cijferige bureaurekenmachine is gemaakt van gerecycled materiaal van Canon om het milieu te sparen. Het apparaat heeft een groot LCD-scherm en biedt handige functies voor zakelijke berekeningen en BTW.
- Boven- en onderkant van de behuizing en batterijklep zijn gemaakt van gerecycled materiaal van kopieerapparaten van Canon
- Dubbele voeding: zonne-energie en verwisselbare batterij
- Functies voor het berekenen van btw en het converteren van euro's
- Groot LCD-scherm
- Slim ontwerp, stijlvol gekleurd
- Automatisch uitschakelen om energie te besparen.

Groene prestaties
De LS-80TEG is een 8-cijferige mini bureaurekenmachine die efficiëntie en het milieu hoog in het vaandel heeft. De boven- en onderkant van de behuizing en de batterijklep van de rekenmachine zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal van kopieerapparaten van Canon om grondstoffen te sparen en afval te verminderen. Het is dan ook de ideale keuze voor milieubewuste consumenten en bedrijven met een groen aankoopbeleid. Voor grote bedrijven die werken met IS0 14001-certificeringsnormen voor milieuvriendelijk en duurzaam ondernemen is dit ook ideaal.

Energiezuinig en duurzaam
De dubbele voeding zorgt voor de nodige energiezuinigheid. De rekenmachine gebruikt vervangbare batterijen en is daardoor ook een duurzaam product - anders dan sommige andere rekenmachines, die je moet weggooien als de batterij leeg is. Het apparaat werkt tevens op zonne-energie, wat een optimale energiebesparing oplevert. De rekenmachine schakelt automatisch uit als deze 7 minuten lang niet wordt gebruikt, waardoor er nog meer energie wordt bespaard.

Praktische functies voor het berekenen van BTW en het converteren van euro's
De handige functies voor het berekenen van BTW en het converteren van euro's maken deze minibureaurekenmachine ideaal voor gebruik op kantoor en thuis. Bereken BTW-bedragen in een handomdraai en reken valuta met gemak om. De LS-80TEG is uiteraard ook uitgerust met alle efficiënte standaardrekenfuncties die u van een rekenmachine van Canon mag verwachten.

Groot LCD-scherm
Ondanks het compacte formaat heeft deze minibureaurekenmachine een groot LCD-scherm waarop tekens in één oogopslag helder zijn af te lezen. Het apparaat beschikt tevens over een ruim toetsenbord en grote, comfortabele toetsen waarmee je cijfers snel en gemakkelijk kunt invoeren.

Slim ontwerp, stijlvol gekleurd
De compacte LS-80TEG past altijd op je bureau - of waar je hem ook nodig hebt. De fraaie grijze kleur en goudkleurige afwerking geven je omgeving net dat vleugje extra stijl.
Technische details Kleur van het product Gold, Grey
Soort Financial
Formaat Desktop
Beeldscherm Schermgrootte (display) 76 x 17.2 mm
Display character size 15.4 x 6.75 mm
Energie Batterijtype CR2032
Automatisch uitschakelen Y
Voeding Battery/Solar
Gewicht en omvang Gewicht 128 g
Andere features Afmetingen (BxDxH) 140 x 105 x 32 mm
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net