VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerCISCO2821
Producent Cisco Systems
Part nummer CISCO2821
Omschrijving 2811 w AC PWR 2FE 4HWIC 2P VDM 1NME 2AIMS IP BASE 64F/256
  2821 w/ AC PWR,2GE,4HWICs,3PVDM,1NME-X,2AIM,IP BASE,64F/256D
Informatie
Taal IN
EAN/UPC0746320911922
Gewicht 13,45 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
CISCO Cisco 2800 Series
 


Product specificaties ***
Omschrijving 2821 w/ AC PWR, 2GE, 4HWICs, 3PVDM, 1NME-X, 2AIM,IP BASE, 64F/256D
Geintegreerde beveiliging, verbeterde prestaties, de mogelijkheid om tot 100 IP telefoons aan te sluiten en een reeks van nieuwe sloten voor nieuwe modules en interface-kaarten- dat zijn de highlights van de Cisco Integrated Services Router 2800 serie, die ideaal is voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Veel sloten
De nieuwe architectuur van de Cisco 2800 serie biedt een prestatie verbetering van factor vijf in vergelijking met de modellen van de Cisco 1700 en 2600 series. Bij security en voice diensten is dit zelfs een verbetering met met een factor 10. Voor de flexibele uitbreiding van de router zijn een groot aantal nieuwe sloten toegevoegd, die krachtige modules en interface-kaarten kunnen opnemen. Deze omvatten, afhankelijk van de router model, tot maximaal vier high-speed WAN interface kaarten (HWICs), een slot voor een Enhanced Network Module (NME), een slot voor een verlenging voice module (EVM) en twee Advanced Integration Module (AIM) Sloten. Op deze manier kunt u uit meer dan 90 modules kiezen waaraan router moet voldoen. Fast WAN-verbindingen zijn mogelijk via twee 10/100 Fast Ethernet-poorten (2801, 2811) en twee 10/100/1000 Gigabit Ethernet-poorten (2821, 2851). Bovendien kan tot en met 44-poorts switch met geïntegreerde voeding (PoE - Power over Ethernet) worden gebruikt.

Geïntegreerde beveiliging
Evenals bij alle andere geïntegreerde services routers is ook in de Cisco 2800 serie de hardware-acceleratie van encryptie geïntegreerd op het moederbord. Zo is de CPU niet belast met encryptie werk en in vergelijking met software-gebaseerde oplossingen kan een aanzienlijk hogere data throughput bereikt worden. Afhankelijk van de eisen kunt u aanvullende beveiligingsmodules invoegen: VPN-modules, de prestaties en het aantal verbindingen verhogen tunnel, Content Engine Network Modules voor het filteren van ongewenste URL's, of zelfs Intrusion Prevention netwerk modules voor meer veiligheid. U kunt dit doen uit de ruime selectie van de Cisco IOS software features en bevat beveiligingsfuncties zoals Stateful Inspection Firewall, Network Access Control (NAC), spraak-en video-enabled VPN (V3VPN) of Dynamic Multipoint VPN (DMVPN) uit te voeren. Dit maakt de Cisco 2800 router een van de veiligste en meest robuuste routers voor kleine en middelgrote kantoren en bedrijven.


Via IP-telefonie
Met de Cisco 2800 serie IP-telefoon kunnen bedrijven oplossingen met digitale en analoge apparaten realiseren: Met de introductie van voice-en fax kunnen zowel voice-over-IP (VoIP) als voice over frame relay (VoFT)-toegepast worden, zoals bij een hoog beschikbare Cisco Survivable Remote Site Telefonie (SRST)-oplossing of een verdeelde telefoonschakelapparatuur oplossing met de Cisco Call Manager Express (CCME) in organisaties. De schaalbaarheid is verzekerd door tot 12 T1/E1 Trunks, 52 Foreign Exchange Station (FXS)-poorten of 36 Foreign Exchange Office (FXO)-poorten, terwijl het "normale" verkeer (en diensten) gewoon doorloopt.

De integratie van nieuwe diensten
De Cisco 2800 serie biedt door het gebruik van een verscheidenheid aan andere diensten modules, de mogelijkheid van extra functies die anders wellicht zouden uit de buurt van de toestellen moet worden uitgevoerd in de router te integreren. Veel van deze modules hebben hun eigen processors en harde schijven en kunnen op deze manier, onafhankelijk van uw router , maar gelijktijdig met het management software worden beheerd en geconfigureerd. Voorbeelden hiervan zijn de Cisco Network Analysis Module, de Express UnityTM Cisco Voicemail Module, de Cisco Intrusion Detection Module en het Cisco Content Engine Module
Ethernet LAN-eigenschappen Bekabelingstechnologie 10/100/1000Base-T(X)
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden 10, 100, 1000 Mbit/s
Ethernet LAN-verbinding Y
Draadloos LAN WLAN-verbinding N
Aansluitingen Aansluiting voor netstroomadapter Y
Aantal USB-aansluitingen 2
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 2
WAN-poort Ethernet (RJ-45)
DSL-eigenschappen DSL aansluiting N
Netwerk Netwerkstandaard IEEE 802.3af
Beveiliging Ondersteunde beveiligingsalgoritmen 3DES, DES
Firewall Y
Geheugen Intern geheugen 256 MB
Flashgeheugen 64 MB
Eisen aan de omgeving Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag -40 - 70 °C
Temperatuur, in bedrijf 0 - 40 °C
Gewicht en omvang Gewicht 11400 g
Technische details ISDN-aansluiting N
Opstelling in rack Y
Andere features Max. overdrachtssnelheid 1 Gbit/s
Overdrachtssnelheid 1000 Mbit/s
Verbindingstechnologie Wired
Afmetingen (BxDxH) 438.2 x 416.6 x 88.9 mm
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net