VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerCPQ234457B23
Producent Hewlett Packard
Part nummer 234457-B23
Omschrijving 15m Fibre Channel kabel, SC naar SC
Taal NS
EAN/UPC0743172441683
Garantie HP80 (mnd)
Gewicht 0,52 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
HP HP StorageWorks Fibre Channel kabels
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP 90 inktcartridges produceren voortreffelijke resultaten bij vele typen documenten, van nauwkeurige lijntekeningen tot kleurenafbeeldingen van fotokwaliteit. HP's gepatenteerde inkt levert samen met HP Designjet 4000 printers snelle, betrouwbare en kosteneffectieve prestaties.
HP 90 inktcartridges produceren voortreffelijke resultaten bij vele typen documenten, van nauwkeurige lijntekeningen tot kleurenafbeeldingen van fotokwaliteit. HP's gepatenteerde inkt levert samen met HP Designjet 4000 printers snelle, betrouwbare en kosteneffectieve prestaties. Naast multi-packs bieden ook value packs een aanzienlijke kostenbesparing en gemak.
Warranty Garantieverklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. De garantie geldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast de garantie van de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Technische details Lengte snoer 15 m
Gewicht en omvang Gewicht 500 g
Andere features Afmetingen (BxDxH) 222.3 x 247.7 x 63.5 mm
Maat 8.75 "
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net