VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerCPQ409179B21
Producent Hewlett Packard
Part nummer 409179-B21
Omschrijving Windows 2003 Server R2 STD English f HP ProLiant ONLY
  Microsoft Windows 2003 Std UK + 5 CAL's
Taal EN
EAN/UPC0882780322899
Gewicht 0,22 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
HP Microsoft Windows
 


Product specificaties ***
Omschrijving Betrouwbare prestaties en gebruiksgemak dankzij HP's intelligente printtechnologie [p1] en HP 1000-ml inktcartridges. Met HP's richtlijnen voor installatie en gebruik implementeert u een veilig, productief low-solvent inktsysteem dat levendige, duurzame prints produceert.
Veilig, betrouwbaar en slim, met hulp van HP. De HP Designjet 9000s printerserie, low-solvent inkt, reinigings- en onderhoudskits worden samen ontworpen en getest om levendige, duurzame prints te produceren. Met HP's intelligente printtechnologie[p1] die de printkwaliteit en betrouwbaarheid optimaliseert en 1000-ml inktcartridges zijn HP supplies gemakkelijk te gebruiken en te beheren. Met HP's richtlijnen voor installatie en gebruik implementeert u een veilig, betrouwbaar en productief low-solvent inktsysteem.
Warranty Garantieverklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. De garantie geldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast de garantie van de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net