VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerCPQ433618B21
Producent Hewlett Packard
Part nummer 433618-B21
Omschrijving Rear Slimline CD-RW/DVD-ROM 24X Combo Drive f DL320S
  HP Combo CD-RW+DVD-ROM/24xspd Option Kit
Taal NS
EAN/UPC0882780686366
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving De HP Nr. 72 gele inktcartridge, 69 ml, met Vivera inkt print betrouwbaar en probleemloos. Scherpe, levendige, snel drogende prints. Originele HP cartridges met HP Vivera inkt produceren de beste professionele resultaten en waarborgen een hoge productiviteit.
De HP Nr. 72 gele inktcartridge, 69 ml, met Vivera inkt geeft uw werk bijzondere accuratesse met een professionele uitstraling en biedt de betrouwbare, probleemloze printprestaties van originele HP supplies. HP Vivera inkt is samen met de printer ontworpen en getest om consistente resultaten te waarborgen. U produceert de beste professionele resultaten met accurate, snel drogende, veegbestendige prints en houdt daarmee de productiviteit hoog.
Warranty Garantieverklaring: De garantie voor HP 83 uv-inktcartridges geldt totdat de originele HP inkt op is, zoals door de printer wordt aangegeven, of tot het einde van de garantieperiode (welk van beide het eerste plaatsvindt).
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net