VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerCRU3020001000011OTBULK
Producent CRU Wiebetech
Part nummer 30200-0100-0011/OT-BULK
Omschrijving Mouse Jiggler 1, Bulk Slow movement MJ-1, Zwart
  De Mouse Jiggler voorkomt dat de computer in slaapstand terechtkomt of dat de screensaver geactiveerd wordt. Voor IT gebruikerseen handig hulpmiddel tijdens (langdurige) installaties endownloads waarbij de activiteit van een screensaver niet gewenstis.

Deze slow movement editie verplaatst de muis pointer afwisselendnaar links en recht met een (1) pixel. Dorodat het tempo laag is ende pointer slechts een pixel van plek verspringt, kan er gewoondoorgewerkt (gelijktijdig) worden met de normale muis.

Forensiche onderzoekers gebruiken de Mouse Jiggler om een computeractief te houden en daarmee te voorkomen dat een screensaver ofhybernate functie in werking treed en er vervolgens een login /password nodig is om verder te kunnen werken.

De Mouse Jiggler wordt op een USB poort aangesloten en gedraagtzich als een standaard muis (Human Interface Device (HID)), er zijngeen software drivers voor nodig. De Mouse Jiggler is ondersteuntin Windows en Mac OS en andere operating systems die HIDondersteunen.

Deze uitvoering genereert trage muis activiteit en kan gelijktijdigmet normale werkzaamheden gebruikt worden.
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net