VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerCRU3041007000000
Producent CRU Wiebetech
Part nummer 30410-0700-0000
Omschrijving RedPort SCSI, Forensic PCIe host bus adapter
  RedPort een nieuwe manier voor Write blocking

De RedPort familie biedt write-blocked poorten aan een Windows ofLinux computer. Door een storage behuizing aan te sluiten op deRedPort is deze 100% geblokkeerd tegen schrijven.

De RedPort werkt gelijkwaardig aan de Wiebetech Forensic Docks, envoorkomt dat diskdrives overschreven kunnen worden. De RedPort iseen PCI card en opereert vanuit de computer daar waar de Docks ditbuiten de computer doen.

WiebeTech RedPort host cards zijn ontwikkeld in samenwerking metATTO Technology, marktleider in storage interface connectiviteit.De combinatie van ATOs jarenlange ervaring met SCSI, Fibre Channelen SAS technologie en Wiebtechs kennis resulteert in een perfectproduct voor de forensische markt.

De RedPort SCSI biedt een Ultra320 SCSI interface en levert datatransfersnelheden tot 320 MB/s. Er zijn vele verschijningsvormenvan SCSI maar mbv adapters is conversie en aansluiten mogelijk. DeRedPort SCSI heef ttwee externe VHDCI-68 aansluitingen en isbackward compatibel met Ultra160, Ultra2, Ultra/WIDE, Fast/WIDEamp; Narrow SCSI devices. De card heeft een x4 PCI Express bus enis geschikt voor gebruik onder Windows Server 2003, XP, 2000 enLinux (Red Hat en SuSE).
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net