VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerCRU3041009000000
Producent CRU Wiebetech
Part nummer 30410-0900-0000
Omschrijving RedPort FC, Forensic PCIe host bus adapter
  RedPort een nieuwe manier voor Write blocking

De RedPort familie biedt write-blocked poorten aan een Windows ofLinux computer. Door een storage behuizing aan te sluiten op deRedPort is deze 100% geblokkeerd tegen schrijven.

De RedPort werkt gelijkwaardig aan de Wiebetech Forensic Docks, envoorkomt dat diskdrives overschreven kunnen worden. De RedPort iseen PCI card en opereert vanuit de computer daar waar de Docks ditbuiten de computer doen.

WiebeTech RedPort host cards zijn ontwikkeld in samenwerking metATTO Technology, marktleider in storage interface connectiviteit.De combinatie van ATOs jarenlange ervaring met SCSI, Fibre Channelen SAS technologie en Wiebtechs kennis resulteert in een perfectproduct voor de forensische markt.

De RedPort Fibre Channel biedt twee externe 4.0Gb/s Fibre Channelinterfaces via SFP poorten. Met optionele SFP modules kunnenglasvezel of koperkabels worden aangesloten. De RedPort FibreChannel ondersteunt alle FC topologien: direct fabric, arbitratedloop en point-to-point en voldoet tevens aan alle ANSI FibreChannel specificaties: FC-PH, FC-FCP, FC-FCP2, FC-AL, FC-AL2,FC-PLDA, FC-FLA. De card heeft een x8 PCI Express bus en isgeschikt voor gebruik onder Windows Server 2003, XP, 2000 / Red HatLinux (2.4 en 2.6 kernel) en SUSE Linux (2.6 kernel).
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net