VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerCRU3041011000002
Producent CRU Wiebetech
Part nummer 30410-1100-0002
Omschrijving RedPort SAS/SATA 6G, Write block, Forensic PCIe host bus
adapter
  RedPort een nieuwe manier voor Write blocking

De RedPort familie biedt write-blocked poorten aan een Windows ofLinux computer. Door een storage behuizing aan te sluiten op deRedPort is deze 100% geblokkeerd tegen schrijven.

De RedPort werkt gelijkwaardig aan de Wiebetech Forensic Docks, envoorkomt dat diskdrives overschreven kunnen worden. De RedPort iseen PCI card en opereert vanuit de computer daar waar de Docks ditbuiten de computer doen.

WiebeTech RedPort host cards zijn ontwikkeld in samenwerking metATTO Technology, marktleider in storage interface connectiviteit.De combinatie van ATOs jarenlange ervaring met SCSI, Fibre Channelen SAS technologie en Wiebtechs kennis resulteert in een perfectproduct voor de forensische markt.

De RedPort SAS biedt twee externe 3.0Gb/s Serial Attached SCSI(SAS) interfaces via SFF-8088 aansluitingen. Op de RedPort SASkunnen storage behuizingen worden aangesloten die over een SASinterface beschikken en ondersteunt SAS, SATA-II en SATA devices.De card heeft een x8 PCI Express bus en is geschikt voor gebruikonder Windows Server 2003, 2008, XP, Vista / Mac OS X (10.4.x en10.5.x) en Linux (Red Hat en SuSE).
Prijs excl BTW873,00 EUR
Prijs incl BTW1.056,33 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net