VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerCRU3125332090000
Producent CRU Wiebetech
Part nummer 31253-3209-0000
Omschrijving UltraDock v5 -- easy access to bare SATA or IDE/PATA drives
(HDD en SSD) via FW800/FW400/eSATA/USB3
  UltraDock v5 - Sluit direct een SATA of IDE diskdrive (HDDen SSD) aan en verbind deze met een PC via USB 3, USB 2, FireWire800/400 of eSATA

Professioneel Hard Diskdrive Dock
UltraDock is WiebeTechs vlaggenschip uit de DriveDock serie. Metmaar liefst 5 poorten aan de host zijde, PATA en SATA driveconnectivity, twee power opties, een aan/uit schakelaar, LCD paneelin een stevige en robuuste aluminium behuizing, is de UltraDock eenmust-have voor iedere professionele technicus.

Een Dock voor alles
Voor aansluiting op een computer staan vier verschillende typeninterfaces beschikbaar; FireWire 800 (twee aansluitingen), FireWire400, USB 3.0 en eSATA. Alle drie FireWire poorten zijndaisy-chainable zodat er twee extra devices via de UltraDockaangesloten kunnen worden.

Er kan een 3.5-inch of 2.5-inch diskdrive worden aangesloten meteen SATA of IDE/PATA interface. Er zijn geen adapters nodig voordeze drives.

Wanneer andere type drives aangesloten moeten worden, bijvoorbeeldde minder gangbare 1.8-inch drives, dan staan de (optionele) ComboAdapters beschikbaar. Er zijn adapters voor uiteenlopende typendrives o.a.; ZIF, DOM, PCCARD, CF, Memory Stick, SD, MMC.

Power
Deze generatie UltraDock heeft verschillende mogelijkheden voorstroomvoorziening: voeding via de meegeleverde 12V adapter of viaeen standaard 4-pin diskdrive molex aansluiting. De 4-pin molexconnectors zijn minder gemakkelijk los te maken, voor velen eenbekend gegeven. Met de Molex Removal Tool mrTool is hetlosmaken van de power connector echter simpel zonder je vingers (ofde drive) te beschadigen. mrTool is als separate optieverkrijgbaar.

Eenvoudig in gebruik
Sluit de drive aan op de Dock, sluit de voeding aan en eenFireWire, eSATA, of USB kabel naar de computer. Dat is alles. Terbeveiliging kan een montageplaat (meegeleverd) aan de onderzijdevan de drive bevestigd worden om de electronica van de drive tebeschermen.

Status en bediening
De UltraDock geeft ruimschoots status informatie mbv LEDs en hetLCD paneel voor: FireWire attached, USB attached, +12V inputactief, disk drive power en +5V/+12V uitgang operationeel. Hetmaakt het werk van de technicus gemakkelijker. Deze simpelefeatures zijn zeer waardevol bij het troubleshooting van een drive.Het heeft een aan/uit schakelaar voor het veilig aan en uit zettenvan de disk.

Kenmerken:
 • Twee FireWire 800 en een FireWire 400 aansluiting met daisychaining support
 • USB 3.0 Poort
 • eSATA Poort
 • DC Power In tbv meegeleverde AC adapter
 • Disk Drive Power In (via 4-pin drive power aansluiting v.d.computer)
 • DC Power Input LED
 • Disk Drive Power In LED
 • +5V, +12V LEDs
 • Aan / Uit schakelaar
 • Hidden area (HPA/DCO) detectie
 • S.M.A.R.T. info
 • Aluminium behuizing
 • Compacte afmetingen
 • wordt geleverd inclusief: FireWire 800 kabel, FireWire 400kabel, eSATA host kabel, USB kabel, kabels voor SATA drive, kabelvoor IDE drive, Drive montage plaat, Quick Start Guide en ACAdapter.
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net