VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerCRU3130001920000
Producent CRU Wiebetech
Part nummer 31300-0192-0000
Omschrijving USB Write Blocker
  De USB WriteBlocker is een zeer waardevol gereedschap voor deforensische onderzoeker die met bijv. USB flash drives aan het werkmoet of apparatuur die niet uit de USB behuizing verwijderd kanworden zoals thumb drives, digitale cameras of mobieletelefoons.

Deze Write Blocker wordt aangesloten tussen de computer en het USBdevice en voorkomt dat het te onderzoeken apparaat kan wordenbeschreven.

 • Afneembare sleutelhanger De USB WriteBlocker altijd bij de handaan uw sleutelhanger
 • Remount knop Sluit een nader device aan op de USB WriteBlockeren druk op de knop zonder de USB WriteBlocker van de computer tehoeven verwijderen.
 • Rubber Shield Houdt de USB WriteBlocker veilig enschoon
 • Status LED Rapporteert gelijktijdig power en Write-Blockingactief.
 • USB verlengkabel meegeleverd

  Wat is ondersteunt?
  USB 1.1 / 2.0 devices die zich normaal gesproken registreren alseen 'USB Mass Storage Device' zijn ondersteunt. Dit is demeerderheid van USB devices en wordt gebruikt door hard diskdrivebehuizingen, thumb en flash drives.
  Er zijn diverse mobiele telefoons die ook 'USB Mass Storage'gebruiken, die zijn dan compatibel, net als sommige digitalecameras.

  Wat is niet ondersteunt?
  Als het USB device specifiek drives nodig heeft, dan kan de USBWriteBlocker het device waarschijnlijk niet herkennen. Echter, alsdergelijke devices op de WriteBlocker worden aangesloten, danworden schrijf acties niet doorgegeven.

  Eenvoudig
  USB WriteBlocker heeft twee poorten en een LED en is zeer eenvoudigin gebruik. Simpelweg het USB device aansluiten op de Driveconnector en de computer op de andere USB poort. De LED bevestigddat voeding aan het device wordt gegeven en confirmeertgelijktijdig dat Write-Blocking technologie actief is.

  Software Utility
  Normaliter heeft het Operating System toegang tot informatie overeen volume dat via USB toegankelijk is. Omdat de USB WriteBlockerals een filter acteert, ziet het Operating System alleen de USBWriteBlocker. De utility 'UWB Device Information Viewer' geeft deinformatie over de devices die aangesloten zijn op de USBWriteBlocker, en kan opgeslagen worden in het formaat dat uwenst.
Prijs excl BTW163,00 EUR
Prijs incl BTW197,23 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
 


Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net