VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerDLKDIR816LE
Producent D-Link
Part nummer DIR-816L/E
Omschrijving Wireless AC750 Dual Band Cloud Router
EAN/UPC790069401541
Gewicht 0,72 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving Wireless AC750 Dual Band Cloud Router, 4x10/100/1000 LAN RJ-45, 1x10/1000 WAN
De DIR-816L Wireless AC750 Dual-Band Cloud Router is een betaalbare, krachtige draadloze netwerkoplossing die supersnelle Wi-Fi-connectiviteit conform de 802.11ac-specificatie combineert met dualband-technologie en Fast Ethernet-poorten om een probleemloze netwerkervaring te bieden. Het grotere bereik en de hogere betrouwbaarheid van de Wireless AC-technologie reikt verder in uw woning en geavanceerde beveiligingsfuncties zorgen ervoor dat onbevoegden niet tot uw netwerk en gegevens kunnen doordringen.

Dualband Wireless AC voor stabiele prestaties

De DIR-816L Wireless AC750 Dual-Band Cloud Router biedt u zeer hoge gecombineerde Wi-Fi-snelheden tot wel 750 Mbps1 en een groter bereik. Hij maakt gebruik van dualband wireless, zodat u gebruik kunt maken van twee simultane, supersnelle Wi-Fi-banden voor ultieme draadloze prestaties. U surft, chat en speelt online games op de 2,4 GHz-band, terwijl u gelijktijdig digitale media streamt op de 5 GHz-band2. Elke band kan bovendien als afzonderlijk Wi-Fi-netwerk dienst doen, zodat u uw netwerk aan uw persoonlijke connectiviteitswensen kunt aanpassen. U kunt zelfs een gastenzone configureren om uw bezoekers internettoegang te bieden zonder dat ze toegang tot de rest van uw netwerk hebben.

mydlink™ SharePort™ - Uw persoonlijke cloudopslag

Sluit een USB-opslagapparaat aan op uw DIR-816L om in een handomdraai uw eigen persoonlijke cloudopslag te creëren. Uw documenten, films, foto’s en muziek zijn dan voortaan altijd en overal voor u toegankelijk via de mydlink™ SharePort™-app. Bespaar ruimte op uw mobiele apparaat door uw favoriete series en muziek te streamen of door specifieke afleveringen of nummers naar uw apparaat te downloaden voor offline

Gebruik mydlink™ Lite om uw netwerk in het oog te houden

De Wireless AC750 Dual-Band Cloud Router is geschikt voor mydlink™, dus u hebt altijd en overal moeiteloos toegang tot uw netwerk. U kunt zien wie er met uw router verbonden is, instellingen wijzigen of iemand van het netwerk blokkeren, en dat allemaal vanaf elke pc met een internetverbinding of vanaf een mobiel iOS- of Android-apparaat. Ouders kunnen in de gaten houden welke sites hun kinderen bezoeken en kunnen zo, ook wanneer ze niet thuis zijn, altijd het overzicht en de controle behouden.

Eenvoudig in te stellen en te beveiligen

Het delen van uw internetverbinding hoeft geen ingewikkelde zaak te zijn. Installeer de DIR-816L binnen enkele minuten vanaf de bank met de QRS (Quick Router Setup) Mobile app op uw iOS- of Android-apparaat. Sluit de router aan, open de app en volg een paar eenvoudige stappen om uw thuisnetwerk te creëren zonder uw computer zelfs maar aan te raken. U kunt in plaats daarvan ook de set-up wizard in een webbrowser op een pc met internetverbinding openen en de eenvoudige stap-voor-stap instructies uitvoeren. Implementeer binnen een paar minuten draadloze WPA/WPA2-beveiliging met de set-up wizard voor draadloze netwerken, of gebruik Wi-Fi Protected Setup (WPS) om een veilige verbinding met nieuwe apparaten tot stand te brengen zonder instellingen of wachtwoorden te hoeven gebruiken. De ingebouwde firewall biedt bovendien bescherming tegen aanvallen vanaf internet, terwijl toegangsbeheerfuncties u in staat stellen om de toegang tot uw netwerk te beperken.
Ethernet LAN-eigenschappen Bekabelingstechnologie 10/100Base-T(X)
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden 10, 100 Mbit/s
Ethernet LAN Y
Draadloos LAN Dual-band Y
Bandbreedte (eerste) 2.4 GHz
Bandbreedte (tweede) 5 GHz
Wi-Fi-standaarden 802.11a, 802.11ac, 802.11b, 802.11g, 802.11n
Wi-Fi Y
Poorten & interfaces Aansluiting voor netstroomadapter Y
USB-versie 2.0
Aantal USB-aansluitingen 1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 4
WAN-poort Ethernet (RJ-45)
DSL-eigenschappen DSL aansluiting N
Mobile networking Datanetwerk N
Netwerk Netwerkstandaard IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.3u
Antenne Antennas quantity 2
Afneembare antennes Y
Soort antenne External
Beheerfuncties Quality of Service (QoS) Y
Beveiliging VPN eigenschappen Multi-sessions PPtP / l2tP / iPsec
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen WPA, WPA2, WPS
Firewall NAT
Design LED-indicatoren Y
Aan/uitschakelaar Y
Kleur van het product Black
Rack-montage N
Energie Power over Ethernet (PoE) N
Gewicht en omvang Gewicht 204 g
Hoogte 30.5 mm
Diepte 112 mm
Breedte 151.6 mm
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net