VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerDLKDIR880LE
Producent D-Link
Part nummer DIR-880L/E
Omschrijving Wless AC1900 Dual-band Gb Cloud Router
  Wireless AC1900 Dual-band Gigabit Cloud Router with Advanced AC SmartBeam
Informatie
EAN/UPC790069402708
Gewicht 1,33 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving 802.11 a/b/g/n/ac, 10/100/1000, USB, WPA & WPA2
- Gecombineerde dualband met draadloze snelheden tot 1,9 Gbps
- Geavanceerde QoS-technologie zorgt voor een optimaal draadloos netwerk, vooral wanneer er veel apparaten zijn verbonden
- Geavanceerde AC SmartBeam™-technologie vergroot het draadloze bereik in huis; HD-video's streamen, online bellen en internetten zonder onderbrekingen
- mydlink™ biedt volledige controle over het thuisnetwerk via het internet, waar u ook bent
- Met de online installatiewizard met touchscreenfunctie kan de router in een paar eenvoudige stappen op een smartphone of tablet worden geconfigureerd, zonder tussenkomst van een computer
- Met mydlink™ SharePort™ maakt u eenvoudig een beveiligde persoonlijke cloudopslag aan door simpelweg een USB-station aan te sluiten

De DIR-880L Wireless AC1900 Dual-Band Gigabit Cloud Router biedt de ultieme draadloze verbindingsmogelijkheden met gecombineerde draadloze snelheden tot 1,9 Gbps. Dankzij de geavanceerde AC SmartBeam™-technologie is het draadloze bereik aanzienlijk hoger, terwijl de geavanceerde QoS (Quality of Service)-technologie de internetbandbreedte efficiënt en automatisch verdeelt. De online installatiewizard en configuratie met touchscreenfunctie maken de installatie en verbinding heel eenvoudig. De router biedt ondersteuning voor mydlink™, waardoor gebruikers hun netwerk via het internet kunnen bewaken en beheren, waar ze ook zijn, en mediabestanden kunnen streamen en delen via de gratis mydlink™ SharePort™-app. De DIR-880L is krachtig, gebruiksvriendelijk en geschikt voor IPv6, voor een betrouwbaar netwerk nu en in de toekomst.

Groter bereik en hogere snelheden met geavanceerde AC SmartBeam™-technologie AC

De D-Link DIR-880L Wireless AC1900 Dual-Band Gigabit Cloud Router zorgt voor een enorm snel thuisnetwerk dat al uw apparaten op uw breedbandinternetverbinding aansluit. De geavanceerde AC SmartBeam™-technologie brengt u het nieuwste op het gebied van draadloze verbindingen met een hoge bandbreedte, waardoor de snelheid en het bereik van uw netwerk aanzienlijk worden vergroot. Hierdoor kunt u zonder onderbrekingen HD-video's streamen, bellen via het internet en internetten vanuit elke hoek van uw huis. De externe antennes met een hoge versterking verzenden het signaal naar de verste uithoeken van uw huis, zodat u altijd en overal een sterke verbinding hebt. Gigabit Ethernet-poorten bieden snelle bedrade verbindingen voor maximaal vier computers of andere apparaten.

Gebruik mydlink™ om uw netwerk te bewaken

De Wireless AC1900 Dual-Band Gigabit Cloud Router biedt ondersteuning voor mydlink™ Cloud; u hebt dus altijd moeiteloos toegang tot uw netwerk, waar u ook bent. U kunt zien wie er met uw router is verbonden, instellingen wijzigen of iemand van het netwerk blokkeren, en dat allemaal vanaf elke pc met een internetverbinding of vanaf een smartphone of tablet. Ouders kunnen in de gaten houden welke sites hun kinderen bezoeken en kunnen zo, ook wanneer ze niet thuis zijn, altijd het overzicht en de controle behouden.

Moeiteloos bestanden delen

Met de mydlink™ SharePort™-app kunt u een USB-opslagapparaat verbinden met de DIR-880L en direct documenten, films, foto's en muziek delen met mobiele apparaten. Zo kunt u uw muziekbibliotheek op een USB-station zetten en hem met iedereen thuis delen. Of u kunt foto's laten zien op de televisie in de huiskamer terwijl iemand anders een film kijkt op zijn tablet. Ook kunt u mediabestanden zonder onderbrekingen naar meerdere apparaten streamen of ze op uw apparaat opslaan om offline af te spelen. Dankzij de intuïtieve interface kan iedereen direct met verschillende entertainmentmogelijkheden aan de slag die u veilig op uw eigen opslagapparaat hebt opgeslagen.

Betrouwbaar en efficiënt

De DIR-880L maakt gebruik van de nieuwste Wireless AC-technologie, waardoor overdrachtssnelheden tot 1,9 Gbps1 (1300 + 600 Mbps) kunnen worden gehaald. Bovendien kunnen de 2,4-GHz en de 5-GHz band tegelijkertijd worden gebruikt dankzij simultaan dualbandtechnologie en drie externe antennes. Hierdoor is het mogelijk om op de 2,4-GHz band te surfen, chatten en e-mailen, terwijl u tegelijkertijd op de 5-GHz band digitale media streamt, online games speelt of telefoongesprekken via internet voert. Dankzij geavanceerde QoS (Quality of Service) krijgen de belangrijkste gegevens voorrang, zoals het streamen van films en online gamen. Daarnaast zorgt de functie voor bandbreedte-aansturing (band steering) ervoor dat gegevens efficiënt over de twee banden worden verdeeld en krijgen draadloze clients de juiste hoeveelheid bandbreedte toegewezen, afgestemd op hun behoeften, dankzij "airtime fairness".

Eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk

Met de online installatiewizard met touchscreenfunctie hebt u de DIR-880L in een mum van tijd geïnstalleerd, gewoon vanaf de bank. U opent de webbrowser op uw smartphone of tablet die u wilt configureren en volgt een aantal eenvoudige stappen om uw thuisnetwerk te verbinden. U hebt hiervoor geen computer nodig. Met Wi-Fi Protected Setup kunt u bovendien met één druk op de knop een beveiligd netwerk instellen. Druk op de WPS-knop om direct een veilige verbinding met een nieuw apparaat tot stand te brengen. Als u nog meer mydlink™ cloud-producten hebt, kunt u gebruikmaken van mydlink™ Zero Configuration. U hoeft uw mydlink™-compatibele apparaat alleen maar met de DIR-880L te verbinden. Deze koppelt het apparaat vervolgens automatisch aan uw mydlink™-account.
Ethernet LAN-eigenschappen Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden 10, 100, 1000 Mbit/s
Ethernet LAN Y
Draadloos LAN Dual-band Y
Wi-Fi-standaarden 802.11a, 802.11ac, 802.11b, 802.11g, 802.11n
Wi-Fi Y
Poorten & interfaces USB-versie 3.0
Aantal USB-aansluitingen 2
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 4
WAN-poort Ethernet (RJ-45)
DSL-eigenschappen DSL aansluiting N
Mobile networking Datanetwerk N
Netwerk Netwerkstandaard IEEE 802.11a, IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Beheerfuncties Quality of Service (QoS) Y
Web-gebaseerd management Y
Beveiliging Ondersteunde beveiligingsalgoritmen WPA, WPA2, WPS
Design Rack-montage N
Energie Stroom 3 A
AC invoer frequentie 50/60 Hz
AC invoer voltage 100-240 V
Gewicht en omvang Gewicht 745 g
Hoogte 47.2 mm
Diepte 190.4 mm
Breedte 246.9 mm
Eisen aan de omgeving Luchtvochtigheid bij opslag 5 - 95 %
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 0 - 90 %
Temperatuur bij opslag -25 - 65 °C
Temperatuur, in bedrijf 0 - 40 °C
Certificaten Certificering FCC B
CE B
C-Tick
IPv6
Wi Fi
(WPS)
(WMM)
Windows 8
DLNA-gecertificeerd Y
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net