VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerFUJPA03575B401
Producent Fujitsu Technology Solutions
Part nummer PA03575-B401
Omschrijving FI-6400 A3 scanner ADF dpx
  De Fujitsu-productiescanner fi-6400 is met name ontwikkeld om hetgehele scanproces te verbeteren en beschikt over de kwaliteiten dieFujitsu tot marktleider maakten op het gebied van productie vanmiddelgrote volumes. De fi-6400 heeft vele extra eigenschappen enfuncties waarmee u documenten nog efficinter kunt scannen. Van purescansnelheid tot gebruiksgemak of een complete suite metsoftwareprogrammas voor de productiviteit: de fi-6400 is de idealeoplossing voor tal van toepassingen op het gebied vanproductiescannen. Functies zijn onder meer:

De ideale combinatie van functies en prestaties om descanproductiviteit te maximaliseren
  • Snel 100 ppm (enkelzijdig)/200 ipm (dubbelzijdig) scannen inmonochroom of kleur (A4 (Letter), liggend @ 300 dpi)
  • Ruimtebesparend ontwerp met een stille werking en velemilieuvriendelijke kenmerken
  • Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met meertaligeondersteuning
  • Drievoudige ultrasone sensor voor detectie van dubbele invoermet Intelligent MultiFeed Function en functie voor behoud vanafbeelding
  • Automatische documentinvoer voor 500 vellen met instelbarehoogtegleuf
  • Scanner Central Admin-suite
  • Geleverd met 2D Barcode-module voor PaperStream
  • Geleverd met PaperStream IP(TWAIN/ISIS) en PaperStreamCapture
  • Zorg voor een optimale werking en topprestaties met service enondersteuning van Fujitsu

Informatie
EAN/UPC4939761307911
Gewicht 32,00 (kg)
Prijs excl BTW5.315,00 EUR
Prijs incl BTW6.431,15 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving fi-6400 - ADF, 2x CCD, White LED, 600 dpi, USB 2.0, 32 kg
Efficiënt.
Vlotte bediening en korte responstijd voor het scannen begint.

Betrouwbaar.
Papierbeschermingsmodule en-mechanismen minimaliseren interventie door de operator.

Veelzijdig.
Scan ook gemengde batches met sterk uiteenlopende papiereigenschappen.

Intelligent.
Innovatieve technologie en geautomatiseerde routines.

Kostenefficiënt documenten scannen voor iedereen
De fi-6400 is de aangewezen keuze voor kleine en middelgrote ondernemingen die een gecentraliseerde, bedrijfsbrede oplossing voor het scannen van documenten willen invoeren. Ook veel grotere organisaties die de flexibiliteit van hun scaninfrastructuur willen vergroten, zullen de aantrekkelijk geprijsde fi-6400 weten te waarderen. Bijvoorbeeld als er meerdere locaties zijn met elk een relatief bescheiden vraag naar scanfunctionaliteit, als er behoefte is aan een productieve scanner die op piekmomenten kan bijspringen, of als de wens bestaat een back-upsysteem te implementeren.

De geavanceerde, veelzijdige en intuïtieve fi-6400 is een uitkomst voor bedrijven die op zoek zijn naar een scanoplossing die niet opziet tegen grote volumes en helemaal is toegespitst op het verwerken en digitaliseren van inkomende documenten. Het integrale vastleggingsproces staat garant voor een efficiëntere workflow, eenvoudiger beheer van bedrijfsprocessen en een hoge mate van automatisering.

Bedrijven waar veel documenten in omloop zijn, profiteren dankzij geautomatiseerde routines van nog betere prestaties bij het archiveren van records, het voldoen aan nalevingseisen en het op ad-hocbasis introduceren van grote documentvolumes in workflows. Het resultaat? Een robuuste scanner met verbluffend lage TCO in vergelijking met andere modellen in zijn klasse (en daarboven). U hebt uw investering snel terugverdiend.

Vertrouw op de indrukwekkende verwerkingscapaciteit
Digitaliseer elke dag op een snelle en betrouwbare manier grote documentvolumes. Dankzij de geautomatiseerde functionaliteit hoeft de operator van de fi-6400 maar weinig in te grijpen. U profiteert van ononderbroken prestaties bij het verwerken van grote aantallen documenten.

De fi-6400 laat zich zo eenvoudig configureren en instellen dat u zelfs op ad-hocbasis workflowroutines kunt aanpassen. Met de fi-6400 kunt u scannen met een snelheid van 100 pagina’s per minuut (ppm) of, bij dubbelzijdige documenten, 200 afbeeldingen per minuut (ipm) bij 300 dpi in de modus A4 liggend (85 ppm / 170 ipm in de modus A4 staand). Als er in hogere resoluties moet worden gescand, kan de operator maximaal 600 dpi selecteren.

Profiteer van uitstekende papierinvoerprestaties
Ook gemengde documentbatches (bestaande uit documenten met verschillende fysieke kenmerken) kunnen efficiënt worden beheerd. De fi-6400 kan prima overweg met vellen van verschillend formaat (van A8 tot A3) en met wisselende materiaaleigenschappen. Denk aan papier, karton en plastic met uiteenlopende gewichten en diktes. Omdat de operator niet wordt afgeleid door storingsmeldingen, houdt hij zijn handen vrij om tijdens het scannen andere taken uit te voeren.

De fi-6400 beschikt over een papierinvoermechanisme van topklasse met functies voor papierbescherming en bescherming tegen dubbele invoer. Deze functies elimineren mogelijke problemen met de papierinvoer nog voordat ze plaatsvinden. De intelligente functie voor bescherming tegen dubbele invoer maakt het mogelijk parameters voor het scannen van documenten toe te passen. Zo kunt u de sensoren zo instellen dat ze toevoegingen (bijvoorbeeld plaketiketten) of items met een bijgevoegde foto identificeren en negeren, zodat het scanproces niet wordt verstoord.

Zorg voor een minimale impact op kantoor en milieu
De fi-6400 neemt opvallend weinig ruimte in en werkt vrijwel geluidloos. Dankzij de opvouwbare invoerklep is de fi-6400 bovendien geschikt voor plaatsing in diverse kantoorlocaties. De scanner voldoet aan veeleisende initiatieven op het gebied van milieu, afvalbeheer, recycling en duurzaamheid.

Voer taken na het scannen efficiënter uit
Tijdsbesparing, beeldverbeteringsfuncties zoals automatische kleurdetectie, automatische afdrukrichting, intelligent en geavanceerd dynamisch drempelbeheer voor geoptimaliseerde afbeeldingen (iDTC en ADTC) en geavanceerde detectie van dubbele invoer dragen dag in, dag uit bij aan efficiëntere verwerking van documenten. Dankzij de automatische beeldkwaliteitscontrole worden onregelmatigheden, zoals grote vouwen en scheuren, en zelfs toevoegingen aan vellen, automatisch gedetecteerd en gemeld. Documenten met onregelmatigheden kunt u vervolgens afzonderlijk verwerken. Aan de uitvoerzijde zorgt de automatische stapelfunctie ervoor dat de gescande documenten op de juiste manier worden verzameld om te archiveren.

Beheer vanaf één locatie
Met de Scanner Central Admin-software kunt u de scanners van Fujitsu vanaf één locatie in het wereldwijde systeem beheren en onderhouden. Zo beperkt u de tijd dat de scanner niet kan worden gebruikt.

Software, interfaces en compatibiliteit
Via het geïntegreerde bedieningspaneel en LCD-scherm ziet u in één oogopslag de instellingen, de bedrijfsstatus en de vooraf ingestelde scanopties. De fi-6400 kan via een USB-interface worden bediend, zodat er direct beheer mogelijk is via een PaperStream IP TWAIN- of ISIS-stuurprogramma.

PaperStream IP – beeldverbetering van hoge kwaliteit
PaperStream IP is het scannerstuurprogramma voor de fi-6400-scanner. PaperStream IP is niet alleen volledig conform de TWAIN- en ISIS-interface van industriestandaard, maar levert ook standaard zeer uitgekiende beeldverwerking die automatisch bepaalde functies toepast, zoals het verwijderen van ruis en achtergrondpatronen en tekenvergroting. Dit levert uitzonderlijk duidelijke afbeeldingen van hoge kwaliteit op die meteen in de workflow van gebruikers kunnen worden geïmporteerd.

PaperStream IP heeft een intuïtieve, gemakkelijk te gebruiken interface waarop u kunt omschakelen tussen de modus Beheerder en Gebruiker, voor een eenvoudiger scanproces en beperkte gebruikersfouten.

Daarnaast introduceert PaperStream IP de nieuwe modus Assisted Scanning (Scannen met hulp). Hiermee kan de gebruiker visueel de afbeelding met de beste kwaliteit selecteren uit meerdere afbeeldingen van de pagina en hoeft hij de gescande parameters niet meer handmatig een voor een te verfijnen.

PaperStream Capture – verbeterd vastleggen
PaperStream Capture is een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel voor vastleggen waarmee gebruikers moeiteloos scanroutines kunnen maken. Deze routines bevatten alle instellingen en de configuratie die nodig zijn om het scanproces te regelen, vanaf het scannen tot het versturen van de afbeeldingen naar de gedefinieerde workflow van de gebruikers of bedrijven.

Wanneer de profielen zijn gemaakt, kunnen deze met één klik op de knop worden uitgevoerd. De profielen die het meest worden gebruikt kunnen zelfs met de scanknop op het voorpaneel van de fi-6400-scanner worden verbonden om zo het hele scanproces te stroomlijnen.
Warranty Een 1-jarige service op locatie wordt als standaard garantie aangeboden. Hieronder valt ook gratis online ondersteuning en een bezoek van een monteur de eerstvolgende werkdag met een volledige onderdelenset. U ontvangt ook een gratis bezoek voor preventief onderhoud bij registratie van de garantie.
Scannen Zwart / wit scannen kleurenmodi Grayscale, Monochrome
Duplex ADF scan snelheid (kleur, A4) 200 ipm
Duplex ADF scan snelheid (b/w, A4) 200 ipm
ADF scan snelheid (colour, A4) 100 ppm
ADF scan snelheid (b/w, A4) 100 ppm
Film-scannen N
Kleurdiepte uitvoer 8 Bit
Kleurdiepte invoer 24 Bit
Duplex scannen Y
Kleurenscans Y
Optische scanresolutie 600 x 600 DPI
Maximum scanformaat 297 x 420 mm
Design Beeldscherm LCD
Kleur van het product Black, White
Scanner type ADF + Manual feed
Prestatie Scanner-drivers ISIS, TWAIN
Dagelijkse diensten cyclus (max) 40000 pagina's
Lichtbron White LED
Type beeldsensor Dual CCD
Invoercapaciteit Standaard invoercapaciteit 500 vel
Papier ISO A-series afmetingen (A0...A9) A3, A3+, A4, A5, A6, A7, A8
Mediagewicht, automatische doorvoer 20 - 209 g/m²
Ondersteunde scanning media types Plain paper
Maximale ISO A-series papierformaat A3
Poorten & interfaces Standaard interfaces USB 1.1, USB 2.0
Energie Ingangsspanning 100-240 V
Frequentie 50/60 Hz
Stroomverbruik (indien uit) 0.5 W
Stroomverbruik (in standby) 3.2 W
Soort voeding AC
Typisch stroomverbruik 200 W
Minimale systeemeisen Ondersteunt Windows Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64
Ondersteunde server operating systems Windows Server 2008, Windows Server 2008 x64, Windows Server 2012, Windows Server 2012 x64
Eisen aan de omgeving Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf 15 - 35 °C
Certificaten RoHS compliance Y
Energy Star-certificaat Y
Gewicht en omvang Gewicht 32000 g
Hoogte 310 mm
Diepte 430 mm
Breedte 460 mm
Inhoud van de verpakking Meegeleverde drivers Y
Meegeleverde software PaperStreamIP
PaperStream Capture
Meegeleverde kabels AC, USB
Snelstartgids Y
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net