VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerFUJPA03670B051
Producent Fujitsu Technology Solutions
Part nummer PA03670-B051
Omschrijving Fi-7160 Document scanner duplex600x600 dpi up to 60PPM ADF USB
3.0 A4
  FI-7160 A4 ADF Paperstream IP 3.0 USB
Informatie
EAN/UPC4939761305856
Gewicht 4,20 (kg)
Prijs excl BTW721,00 EUR
Prijs incl BTW872,41 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving fi-7160 - 600 dpi, 60ppm / 120ipm, A4, LCD, 2x CCD, USB 3.0, 4.2kg
De snelle, compacte en intuïtieve fi-7180, fi-7280, fi-7160 en fi-7260 desktop scanners van Fujitsu staan klaar om uw documenten naadloos te verwerken en digitaal beschikbaar te maken.
- Verbeteren productiviteit/samenwerking/klanttevredenheid
- Voldoen aan wettelijke bepalingen en voorschriften en disaster recovery doelstellingen
- Besparen ruimte en geld
- Helpen energiebeheer

Dit zijn de eerste desktop scanners ter wereld met het iSOP (Intelligent Sonic Paper Protection) systeem, dat veranderingen in het papiergeluid detecteert en de papierinvoer verbetert. Verdere bevatten ze innovatieve nieuwe hardware en software om uw dagelijkse procedures en de efficiency van uw organisatie te verbeteren.

Flexibele, gebruiksklare digitaliseringsoplossing voor documenten
De fi-7180, fi-7280, fi-7160 en fi-7260 zijn ontworpen om digitaliseringsprocedures voor kenniswerkers of kleine werkgroepen te ondersteunen. Deze robuuste scanners zijn gebaseerd op een solide reputatie; ze zijn gemakkelijk om in te stellen en te onderhouden en worden geleverd met de beeldverbeteringssoftware PaperStream IP en de automatiserings- en verbeteringssoftware PaperStream Capture.

Probleemloze controle en beheer
Het LCD-scherm in het bedieningspaneel geeft nuttige informatie, zoals de huidige scannerinstellingen, operationele status en een papierteller. U kunt in een oogwenk de scannerstatus bekijken en de vooraf ingestelde scanprocedures starten.

De fi-7180, fi-7280, fi-7160 en fi-7260 worden geleverd met centrale functies die systeembeheerders kunnen gebruiken voor het beheer en de installatie van meerdere scanners, controle van de operationele status en het updaten van drivers en software vanaf één locatie. Hierdoor worden de kosten en werklast in verband met setup, bediening en onderhoud van een groot aantal scanners in een organisatie en in een groeiend scannernetwerk op meerdere locaties drastisch gereduceerd.

Intuïtieve invoerfuncties zorgen voor een verbeterde werking en continubedrijf zonder onderbrekingen
De onovertroffen en bewezen documentinvoer zorgt voor moeiteloos scannen van gemengde batches via de desktop en helpt om de benodigde voorbereidingstijd te minimaliseren. Bovendien hebben de fi-7180, fi-7160, fi-7280 en fi-7260 scanners nu een unieke papierbeschermingsfunctie die is gebaseerd op akoestische sensors, de iSOP (Intelligent Sonic Paper Function). Deze functie verlaagt het risico van documentbeschadiging door het papiergeluid te controleren en stopt de papierinvoer wanneer een abnormaal geluid wordt gedetecteerd. Bij het scannen van gemengde batches van documenten met verschillende diktes vermindert de scheefstandcorrectie de fysieke scheefstand van documenten in de standaard papierbaan, waardoor elk document eenvoudig en zo nauwkeurig mogelijk wordt gedigitaliseerd.

Alle vier scannermodellen hebben bovendien een ultrasone sensor die invoerfouten, zoals twee of meer vellen die bij meervoudige invoer tegelijk door de scanner worden gevoerd, nauwkeurig detecteert. Ze hebben ook een intelligente meervoudige invoerfunctie voor documenten die met opzet zijn voorzien van aangehecht papier met een bepaalde grote of op bepaalde plaatsen, bijvoorbeeld post-its of foto’s. De scanner herkent automatisch de plaats van bevestiging van de bijlage en slaat die zone over voor wat betreft het melden van storingen.

Ingebouwde flatbed voor een groter scanpotentieel
De fi-7280 en fi-7260 modellen beschikken over een ingebouwde ultrasnelle flatbedmodule voor het scannen van onder andere gebonden, geniete of kwetsbare documenttypen.

PaperStream IP – hoogwaardige beeldverwerking
PaperStream IP is de nieuwe scannerdriver voor de fi-7180, fi-7280, fi-7160 en fi-7260 scanners. PaperStream IP voldoet aan de industrienormen TWAIN en ISIS en is als standaard uitgerust met geavanceerde beeldverwerking met automatische verwijdering van beeldruis en achtergrondpatronen en met tekenvergroting om buitengewoon duidelijke en hoogkwalitatieve beelden te produceren, die rechtstreeks in de werkstroom van de gebruiker kunnen worden geïmporteerd. PaperStream IP heeft een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface die kan worden ingesteld op Administrator (beheerder) of User (gebruiker) om het scanproces te vereenvoudigen en om fouten te voorkomen. PaperStream IP bevat bovendien een nieuwe geassisteerde scanmodus waarmee de gebruiker visueel het beste beeld uit een serie beelden kan selecteren, in plaats van de scanparameters een voor een met de hand te moeten aanpassen.

PaperStream Capture – verbeteren van batchscannen
PaperStream Capture is een gebruiksvriendelijk digitaliseringsprogramma om gemakkelijk batchscanprofielen te kunnen maken met alle gewenste instellingen en configuraties om het scanproces te beheersen, van het scannen tot de opname van het beeld in de normale werkstroom van de gebruiker. Nadat een batchprofiel is gemaakt kan het met één klik worden uitgevoerd, of gekoppeld worden aan toetsen op het voorpaneel van de scanner om het hele digitaliseringsproces te stroomlijnen.
Warranty 1 jaar
Scannen Zwart / wit scannen kleurenmodi Grayscale, Monochrome
Duplex ADF scan snelheid (kleur, A4) 120 ipm
Duplex ADF scan snelheid (b/w, A4) 120 ipm
ADF scan snelheid (colour, A4) 60 ppm
ADF scan snelheid (b/w, A4) 60 ppm
Film-scannen N
Kleurdiepte uitvoer 24 bit
Duplex scannen Y
Kleurenscans Y
Optische scanresolutie 600 x 600 DPI
Maximum scanformaat 216 x 355.6 mm
Design Beeldscherm LCD
Kleur van het product Black, White
Scanner type ADF
Prestatie Scanner-drivers ISIS, TWAIN
Dagelijkse diensten cyclus (max) 4000 pages
Lichtbron White LED (2x)
Type beeldsensor CCD
Invoercapaciteit Capaciteit automatische documentinvoer 80 sheets
Papier Detectie meervoudige invoer Y
ISO A-series afmetingen (A0...A9) A4
Mediagewicht, automatische doorvoer 27 - 413 g/m²
Scanformaat documentinvoer (min) 50.8 x 54 mm
Maximale ISO A-series papierformaat A4
Poorten & interfaces Standaard interfaces USB 2.0, USB 3.0
Energie Ingangsspanning 100-240 V
Stroomverbruik (indien uit) 0.35 W
Stroomverbruik (in standby) 1.8 W
Typisch stroomverbruik 38 W
Soort voeding AC
Minimale systeemeisen Ondersteunt Windows Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Ondersteunde server operating systems Windows Server 2008, Windows Server 2008 x64, Windows Server 2012
Eisen aan de omgeving Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 20 - 80 %
Temperatuur, in bedrijf 5 - 35 °C
Certificaten RoHS compliance Y
Energy Star-certificaat Y
Gewicht en omvang Gewicht 4200 g
Hoogte 163 mm
Diepte 170 mm
Breedte 300 mm
Inhoud van de verpakking Meegeleverde software PaperStream IP
PaperStream Capture
Software Operation Panel
Error Recovery Guide
ScanSnap Manager
Scan to Microsoft SharePoint
ABBYY FineReader
Scanner Central Admin tools
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net