VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerFUJPA03670B601
Producent Fujitsu Technology Solutions
Part nummer PA03670-B601
Omschrijving fi-7240 A4 FB ADF Paperstream IP
  De essentile fi Series-scanner met uitzonderlijkebedrijfsprestaties
De fi-7240 detecteert tijdens het scannen van een gemixte batchautomatisch de documentgrote. Bovendien zorgt descheefheidsreductiefunctie ervoor dat de uitlijning van gescandedocumenten wordt gedetecteerd en dat scheve bladen wordengecorrigeerd om te voorkomen dat de rand van een gescand documentontbreekt. Gebruikers kunnen ervan uitgaan dat het resultaat net zogoed is als bij het scannen van netjes uitgelijnde documenten.

  • Scannen met 40 ppm/80 ipm in kleur, grijstinten enmonochroom
  • ADF (Automatic document feeder) voor 80 vellen
  • Geavanceerde papierverwerkingstechnologie voor ultiemebetrouwbaarheid bij documentinvoer
  • LED-lichtbron
  • Gentegreerde flatbedmodule (216 x 297 mm / 8, 5 x 11, 69inch)
  • Scanner Central Admin-suite
  • Scannen van gestanste kaarten (dikte 1, 4 mm)
  • Geleverd met PaperStream IP (TWAIN/ISIS) en PaperStreamCapture

Informatie
EAN/UPC4939761308222
Gewicht 8,80 (kg)
Prijs excl BTW936,00 EUR
Prijs incl BTW1.132,56 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving fi-7240 - 600 x 600dpi, 216 x 355.6 mm, CCD, White LED, USB 2.0, 8.8kg
- Efficiënt. Scan allerlei soorten papieren documenten met behulp van toonaangevende technologie
- Compact. Geschikt voor bureaus en toonbanken voor directe documentvastlegging en transacties
- Automatisch. Ga eenvoudig van analoog naar digitaal met de knoppen op het gebruikerspaneel
- Intuïtief. PaperStream Capture en PaperStream IP voor het hoogwaardig scannen van meerdere documenten tegelijkertijd en beeldopschoning.

Uitzonderlijke prestaties beginnen bij betrouwbare, compacte hardwaretechnologie met automatische ondersteuning op basis van intuïtieve processen
Met de slanke en compacte fi-7140- en fi-7240 desktopscanners van Fujitsu kunt u de content uit papieren documenten samenvoegen met digitale content.
- Profiteer van de geweldige kwaliteit die u met automatische documentvastlegging kunt bereiken
- Vergroot de reikwijdte van aan documentbeheer gerelateerde activiteiten, zoals facturering en orderverwerking, archivering en workflowmanagement
- Deze oplossing voor documentvastlegging is naadloos te integreren in bestaande en nieuwe taken, zoals de huidige postafleveringsmethoden of het aanpakken van issues met betrekking tot regelgeving.

Deze betrouwbare scanoplossingen zijn ontwikkeld voor naadloze integratie
De fi-7140 en fi-7240 bieden bedrijven probleemloze documentvastlegging voor werkgroepen en afdelingen. Deze robuuste scanners zijn eenvoudig in te stellen, intuïtief in gebruik en probleemloos in onderhoud dankzij vervangbare onderdelen en eenvoudige reinigingsroutines. Zowel de hardware als de PaperStream-software zijn voorzien van de nieuwste fi Series-technologie.

Voor optimale integratie – stel bedrijfsbreed routines in
Definieer routines voor informatieverwerking en simuleer papiergebaseerde processen met PaperStream Capture. Koppel deze routines vervolgens aan het intuïtieve gebruikerspaneel op de voorkant van de scanner en activeer deze direct wanneer relevante documenten moeten worden vastgelegd.

Beheer vanaf één locatie
Met Scanner Central Admin-software kunt u Fujitsu-scanners, scanprofielen en
routines instellen, gedistribueerd, beheerd en onderhouden vanuit één locatie, zodat
de scanneruitvaltijd op het volledige systeem wordt geminimaliseerd.

Verbeterde verwerking van gemengde documentbatches en continu ononderbroken scannen
Het belangrijkste element van deze scanners is de uitstekende papierinvoer: zem kunnen gemengde batches scannen met een dikte van 27 tot 413 g/m2. Om het oorspronkelijke document te beschermen, zijn de scanners voorzien van een papierbeschermingsfunctie die het papieren document in de gaten houdt en automatisch met de papierinvoer stopt wanneer er onregelmatigheden worden gedetecteerd.

Daarnaast zijn de fi-7140 en fi-7240 voorzien van iSOP (Intelligent Sonic Paper Protection). iSOP werkt met akoestische sensoren en verkleint het risico op beschadiging van documenten door papiergeluiden te detecteren en de invoer stop te zetten wanneer een ongebruikelijk geluid wordt waargenomen. Bij het scannen van gemengde batches worden documenten met verschillende afmetingen, vormen, oppervlakken en dikten gegroepeerd en in een en dezelfde batch verwerkt, waarbij de rollen van het scheefheidsreductiemechanisme voorkomen dat scheve documenten een nadelige invloed hebben op de resterende vellen. Op deze manier wordt elk document moeiteloos zeer nauwkeurig vastgelegd zonder kreuken of beschadigingen.

Beide scannermodellen hebben een ultrasone sensor die nauwkeurig meerdere papierlagen detecteert wanneer er tegelijkertijd twee of meer vellen in de scanner worden ingevoerd. Dankzij de intelligente functie voor multi-invoer kunnen er parameters voor het scannen van documenten worden toegepast. Zo kunt u instellen dat de sensoren toegevoegde bijlagen, zoals plaketiketten of items met een bijgevoegde foto, helpen identificeren en negeren om verstoring van het scanproces te voorkomen.

Geïntegreerde flatbed voor nog meer scanmogelijkheden
De fi-7240 heeft een ultrasnelle geïntegreerde flatbedmodule voor het scannen van verschillende documenttypen, zoals gebonden, geniete of kwetsbare documenten.

PaperStream IP – beeldverbetering van hoge kwaliteit
PaperStream IP is het scannerstuurprogramma voor de fi-7140 en fi-7240-scanner. PaperStream IP is niet alleen volledig conform de TWAIN- en ISIS-interface van industriestandaard, maar levert ook standaard zeer uitgekiende beeldverwerking die automatisch bepaalde functies toepast, zoals het verwijderen van ruis en achtergrondpatronen en tekenvergroting. Dit levert uitzonderlijk duidelijke afbeeldingen van hoge kwaliteit op die meteen in de workflow van gebruikers kunnen worden geïmporteerd.

PaperStream IP heeft een intuïtieve, gemakkelijk te gebruiken interface waarop u kunt omschakelen tussen de modus Beheerder en Gebruiker, voor een eenvoudiger scanproces en minimale gebruikersfouten.

Daarnaast introduceert PaperStream IP de nieuwe modus Assisted Scanning (Scannen met hulp). Hiermee kan de gebruiker visueel de afbeelding met de beste kwaliteit selecteren uit meerdere afbeeldingen van de pagina en hoeft hij de gescande parameters niet meer handmatig een voor een te verfijnen.

PaperStream Capture – verbeterd vastleggen
PaperStream Capture is een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel voor vastleggen waarmee gebruikers moeiteloos scanroutines kunnen maken. Deze routines bevatten alle instellingen en de configuratie die nodig zijn om het scanproces te regelen, vanaf het scannen tot het versturen van de afbeeldingen naar de gedefinieerde workflow van de gebruikers of bedrijven.

Wanneer de profielen zijn gemaakt, kunnen deze met één klik op de knop worden uitgevoerd. De profielen die het meest worden gebruikt kunnen zelfs met de scanknop op het voorpaneel van de fi-7140 en fi-7240-scanner worden verbonden om zo het hele scanproces te stroomlijnen.
Scannen Zwart / wit scannen kleurenmodi Grayscale,Monochrome
Duplex ADF scan snelheid (kleur, A4) 80 ipm
Duplex ADF scan snelheid (b/w, A4) 80 ipm
ADF scan snelheid (colour, A4) 40 ppm
ADF scan snelheid (b/w, A4) 40 ppm
Film-scannen N
Kleurdiepte uitvoer 24 Bit
Duplex scannen Y
Kleurenscans Y
Optische scanresolutie 600 x 600 DPI
Maximum scanformaat 216 x 355.6 mm
Design Kleur van het product Black,White
Scanner type Flatbed & ADF
Prestatie Scanner-drivers ISIS,TWAIN
Lichtbron White LED (3x)
Type beeldsensor CCD
Invoercapaciteit Capaciteit automatische documentinvoer 80 vel
Papier Detectie meervoudige invoer Y
ISO A-series afmetingen (A0...A9) A4,A8
Mediagewicht, automatische doorvoer 27 - 413 g/m²
Scanformaat documentinvoer (min) 50.8 x 54 mm
Ondersteunde scanning media types Plain paper
Maximale ISO A-series papierformaat A4
Poorten & interfaces Standaard interfaces USB 1.1,USB 2.0
Energie Ingangsspanning 100-240 V
Stroomverbruik (PowerSave) 1.8 W
Stroomverbruik (in standby) 0.35 W
Soort voeding AC
Typisch stroomverbruik 39 W
Minimale systeemeisen Ondersteunt Windows Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64,Windows 8.1,Windows 8.1 Enterprise,Windows 8.1 Enterprise x64,Windows 8.1 Pro,Windows 8.1 Pro x64,Windows 8.1 x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Enterprise,Windows Vista Enterprise x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64
Ondersteunde server operating systems Windows Server 2008,Windows Server 2008 R2,Windows Server 2008 x64,Windows Server 2012 R2 x64,Windows Server 2012 x64
Eisen aan de omgeving Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf 5 - 35 °C
Certificaten RoHS compliance Y
Energy Star-certificaat Y
Gewicht en omvang Gewicht 8800 g
Hoogte 234 mm
Diepte 577 mm
Breedte 300 mm
Inhoud van de verpakking Meegeleverde drivers Y
Meegeleverde software PaperStream IP
Software Operation Panel
Error Recovery Guide
PaperStream Capture
ScanSnap Manager
Scan to Microsoft SharePoint 12
ABBYY FineReader
Scanner Central Admin Agent
Meegeleverde kabels AC,USB
Snelstartgids Y
Overige specificaties Automatische kleurenmodus detectie Y
 
Gerelateerde producten
7520 Accessoires - Schoonmaakprodukten
FUJSCCLEWGD - EOL* Wkgroup&Departmental Scanner Cleaning Kit
en supportuitbreidingen
FUJUP36BRZE7X40 - EOL* 3 Year Advance Exchange Service within 1-2 days (Permanent
en scannerkits
FUJPA033600013 ScanSnap Carrier Sheets/5sh
derdelen voor printer/scanner
FUJCON3670002A - EOL* Contents:2 x Pick Roller PA03670-0002 /2 x Break Roller
FUJPA03670D801 - EOL* The standard flatbed background is white but can be exchanged
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Een artikel met de vermelding 'EOL' is niet meer verkrijgbaar
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net