VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerFUJPA03708B021
Producent Fujitsu Technology Solutions
Part nummer PA03708-B021
Omschrijving SP-1130 30ppm A4 scan TWAIN ISIS
  Actieprijs geldig zolang de voorraad strekt

Basismodel uit de SP-serie voor professioneel gebruik

Efficintieverbetering dankzij geavanceerde software
  • PaperStream IP - maakt automatisch de meest geschiktebeeldgegevens voor probleemloos scannen
  • ABBYY FineReader Sprint - creert doorzoekbare bestanden van uwpapieren documenten, zodat u uw gegevens op een later tijdstipeenvoudiger kunt vinden

    Ideaal voor op bureaus
  • Compact ontwerp
  • Model met een scansnelheid van 30 ppm
  • Ondersteuning voor scans van plastic kaarten
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontwerp

Informatie
EAN/UPC4939761307539
Gewicht 2,50 (kg)
Prijs excl BTW337,00 EUR
Prijs incl BTW407,77 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving ScanSnap SP-1120 - ADF, Colour CIS x 2, 50 - 209 g/m2, 600dpi, USB 2.0, 18W, 2.5kg
Veelzijdig.
Toegangspoort tot professioneel documentbeheer

Vindingrijk.
Speciaal gebouwd met indrukwekkende softwaresuite voor meer efficiëntie

Betrouwbaar
Zet fysieke documenten op een intuïtieve en betrouwbare manier om naar een digitaal formaat

Handig.
Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp, ideaal formaat.

Verhoog de productiviteit dankzij het efficiënt scannen van afbeeldingen
Met de SP Series zet u fysieke documenten gemakkelijk om in elektronische documenten. Voeg deze samen met uw documenten die oorspronkelijk al digitaal waren, zodat u één bronreferentie voor al uw gegevens hebt. Profiteer van de zakelijke voordelen van handige, flexibele en beveiligde digitale afbeeldingen met behulp van gemakkelijke knoppen. De SP Series heeft een eenvoudig bedieningspaneel met slechts twee knoppen (Scannen/Stoppen en Aan/Uit) en eenvoudige softwarematige bediening.

Bewaar, gebruik en beheer uw documenten op een productievere, efficiëntere en kostenefficiëntere manier dan mogelijk is wanneer u met papieren documenten werkt. Zorg er tegelijkertijd voor dat nalevingsrisico’s worden voorkomen en verhoog de klanttevredenheid.

Kosteneffectieve, hoge prestaties
Bereik meer in minder tijd. Werk documenten weg en zet stapels gemengde documenten van verschillende diktes en formaten, waaronder plastic kaarten, om in afbeeldingen van hoge kwaliteit. De SP Series is speciaal ontworpen als een eenvoudig maar efficiënt platform voor het omzetten van papieren documenten naar digitale documenten en is geschikt voor alle soorten bedrijven die documenten op een meer systematische manier willen vastleggen.

Scannen en voorsorteren wordt gemakkelijker dankzij automatische formaatherkenning en verwijdering van blanco pagina’s. Hierdoor hoeft het document niet meer te worden verfijnd ter voorbereiding van het OCR-proces. Fujitsu-scanners staan bekend om hun zeer betrouwbare papierverwerkingsopties. Hiermee worden verstoringen van het scanproces opgelost, waardoor de onkosten voor documentbeheer worden verminderd.

Praktisch formaat
Het compacte ontwerp van de modellen uit de SP Series is slechts 298 x 135 x 133 mm (l x b x h) groot, waardoor u weinig ruimte op uw bureau hoeft in te leveren. Dankzij het kleine formaat zijn deze apparaten altijd beschikbaar en binnen handbereik, voor
ononderbroken prestaties. Lever een klein stukje van de ruimte op uw bureau in en bespaar daarmee veel meer ruimte door papieren documenten te digitaliseren.

Gebundeld met bedrijfsverbeterende functionaliteit
Zet levenloze zakelijke documenten om in doorzoekbare, beveiligde, dynamische documenten die u kunt opslaan in een digitaal archief. Met de gebundelde versie van ABBYY FineReader Sprint kunt u doorzoekbare en bewerkbare bestanden maken van uw papieren documenten, waardoor u in de toekomst gemakkelijker informatie kunt terugvinden. De OCR-functie werkt voor 190 verschillende talen. Presto PageManager biedt u verdere mogelijkheden voor de verbetering, conversie en organisatie van uw bestanden.

Documentafhandeling en betrouwbaar archiveren
Of het nu gaat om medische, juridische, financiële of andere soorten documenten die voor langere tijd moeten worden opgeslagen volgens bepaalde regels: de SP Series helpt u met het archiveren van al uw documenten.

Een snellere doorvoer wanneer u dit nodig hebt
De modellen uit de SP Series hebben een automatische documentinvoer voor 50 vellen en kunnen tegelijkertijd enkel- en dubbelzijdige pagina’s verwerken. De SP-1120 scant 20 enkelzijdige A4-pagina’s per minuut of 40 afbeeldingen per minuut. De scansnelheden van de SP-1125 zijn 25 pagina’s per minuut / 50 afbeeldingen per minuut en die van de SP-1130 zijn 30 pagina’s per minuut / 60 afbeeldingen per minuut.

PaperStream IP – beeldverbetering van hoge kwaliteit
PaperStream IP is het scannerstuurprogramma voor de SP-1120, SP-1125 und SP-1130-scanner. PaperStream IP is niet alleen volledig conform de TWAIN- en ISIS-interface van industriestandaard, maar levert ook standaard zeer uitgekiende beeldverwerking die automatisch bepaalde functies toepast, zoals het verwijderen van ruis en achtergrondpatronen en tekenvergroting. Dit levert uitzonderlijk duidelijke afbeeldingen van hoge kwaliteit op die meteen in de workflow van gebruikers kunnen worden geïmporteerd.

PaperStream IP heeft een intuïtieve, gemakkelijk te gebruiken interface waarop u kunt omschakelen tussen de modus Beheerder en Gebruiker, voor een eenvoudiger scanproces en beperkte gebruikersfouten. Daarnaast introduceert PaperStream IP de nieuwe modus Assisted Scanning (Scannen met hulp). Hiermee kan de gebruiker visueel de afbeelding met de beste kwaliteit selecteren uit meerdere afbeeldingen van de pagina en hoeft hij de gescande parameters niet meer handmatig een voor een te verfijnen.
Scannen Zwart / wit scannen kleurenmodi Grayscale, Monochrome
Duplex ADF scan snelheid (kleur, A4) 60 ipm
Duplex ADF scan snelheid (b/w, A4) 60 ipm
ADF scan snelheid (colour, A4) 30 ppm
ADF scan snelheid (b/w, A4) 30 ppm
Film-scannen N
Kleurdiepte uitvoer 24 Bit
Duplex scannen Y
Kleurenscans Y
Optische scanresolutie 600 x 600 DPI
Maximum scanformaat 210 x 297 mm
Design Kleur van het product White
Scanner type ADF
Prestatie Scanner-drivers ISIS, TWAIN
Lichtbron RGB LED
Type beeldsensor Colour CIS
Papier Detectie meervoudige invoer Y
ISO A-series afmetingen (A0...A9) A4
Mediagewicht, automatische doorvoer 50 - 209 g/m²
Ondersteunde scanning media types Plain paper
Maximale ISO A-series papierformaat A4
Poorten & interfaces Standaard interfaces USB 1.1, USB 2.0
Energie Ingangsspanning 100-240 V
Stroomverbruik (PowerSave) 1.6 W
Stroomverbruik (in standby) 0.4 W
Soort voeding AC
Typisch stroomverbruik 18 W
Minimale systeemeisen Ondersteunt Windows Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64
Ondersteunde server operating systems Windows Server 2008, Windows Server 2008 x64, Windows Server 2012
Eisen aan de omgeving Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf 5 - 35 °C
Certificaten RoHS compliance Y
Energy Star-certificaat Y
Gewicht en omvang Gewicht 2500 g
Hoogte 133 mm
Diepte 135 mm
Breedte 298 mm
Inhoud van de verpakking Meegeleverde drivers Y
Meegeleverde software PaperStream IP
Software Operation Panel
Error Recovery Guide
Presto! PageManager
ABBYY FineReader Sprint
Scanner Central Admin Agent
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net