VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerFUJPA03770B001
Producent Fujitsu Technology Solutions
Part nummer PA03770-B001
Omschrijving ScanSnap iX1500 A4
  ScanSnap iX1500
Informatie
EAN/UPC4939761309779
Gewicht 3,40 (kg)
Prijs excl BTW330,00 EUR
Prijs incl BTW399,30 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving ScanSnap iX1500 - 30ppm/60ipm A4, Duplex, ADF, Pantalla táctil, Wi-Fi, USB 3.1, LED, Desktop Scanner
De ScanSnap iX1500 is het paradepaardje uit de ScanSnap-serie en kan op hoge snelheid grote hoeveelheden papier digitaliseren. Dankzij het eenvoudige scanproces voor documenten kunt u heel makkelijk en efficiënt uw leven digitaliseren. Hierdoor houdt u tijd over voor de dingen die er echt toe doen.

Wat de ScanSnap doet is complex, het gebruik is echter simpel. Met draadloze verbindingen, een intuïtief touchscreen en de geavanceerde software ScanSnap Home kunt u alles: van papier scannen en omzetten in volledig aanpasbare bestanden, tot het gebruik van gescande gegevens in toepassingen die u vaak gebruikt. De scanner heeft verschillende automatische functies en leert van uw voorkeuren. Daardoor wordt het scanproces steeds meer aangepast aan uw behoeften en kunt u slimmer werken. U bedient de scanner met het handige touchscreen.

De ScanSnap iX1500 is gebaseerd op het principe 'Eenvoud met één knop' van ScaVerschillende processen zoals documenten scannen en gegevens gebruiken, kunt u uitvoeren met slechts één tik op het 4,3 inch touchscreen. Basistaken zoals installatie en wifi-configuratie, de scanstatus inzien en bestemmingen voor opslag kiezen zijn eenvoudig dankzij de duidelijke pictogrammen op het touchscreen. Ook wanneer u de scanner voor het eerst gebruikt. U kunt tot 30 vooraf geconfigureerde profielen maken om de scanworkflow te optimaliseren.

Uw ScanSnap delen zodat iedereen deze kan gebruiken - Met softwarelicenties* voor meerdere accounts kan één apparaat gedeeld worden met collega's en gezinsleden. U kunt voor iedere gebruiker een andere kleur pictogram kiezen, zodat iedereen zijn eigen profielpictogram kan onderscheiden van dat van anderen.

Mooi ontwerp - Dankzij het mooie ontwerp van de scanner past hij in iedere ruimte. U kunt hem neerzetten waar u hem nodig heeft, bijvoorbeeld in uw kantoor, woonkamer of studeerkamer.

Snel bestanden aanmaken - U hoeft slechts de documentklep te openen en de ScanSnap is klaar voor gebruik. Scan enkel- en dubbelzijdige documenten eenvoudig en snel met 30 vellen per minuut.

Alle soorten documenten scannen - Met de handmatige scanmodus kunt u afwijkende documenten scannen, zoals documenten die groter zijn dan het gebruikelijke A4-formaat en die in tweeën gevouwen moeten worden, enveloppen en nog veel meer. Documenten die over het algemeen moeilijk te scannen zijn in de normale scanmodus kunnen nu zonder problemen worden gescand.

Ook kleine documenten kunnen probleemloos worden gescand met de kassabongeleider. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het herstellen van omgekrulde of verschoven bonnetjes en visitekaartjes. De kassabongeleider past perfect, zelfs wanneer de klep dicht is. U hoeft bijna niets te doen voordat u op de scanknop kunt tikken.

Verschillende soorten papier - Dankzij de professionele invoertechnologie en ultrasonische sensors kan de iX1500 documenten met meerdere pagina's met gemak scannen. Bovendien worden fouten bij de invoer van meerdere pagina's gedetecteerd en gemeld.

Altijd scherpe afbeeldingen - U krijgt meldingen op het touchscreen wanneer de stofdetectiefunctie stofdeeltjes ontdekt die mogelijk strepen op de afbeelding zullen veroorzaken. Onderhoudsmeldingen vóór het scannen voorkomen tijdverspilling aan scans die opnieuw moeten worden gemaakt.


Altijd en overal scannen - Sluit de iX1500*1 op kantoor of thuis via wifi aan op uw computer of mobiele toestel (zowel iOS als Android OS)*2 met de modus voor verbinding via een toegangspunt*3. In omgevingen zonder wifi kunt u de scanner aansluiten in de modus voor directe verbinding, waarbij de scanner zelf dient als toegangspunt.

*1 ScanSnap Connect-toepassing vereist bij gebruik van mobiele apparaten
*2 Voor verbinding via een toegangspunt is een wifi-toegangspunt of router nodig.

Gebruik ScanSnap Home voor nog meer efficiëntie - ScanSnap Home combineert al uw favoriete functies in één ultiem platform voor gescande gegevens. Met de software kunt u gescande documenten, visitekaartjes, bonnetjes en foto's eenvoudig beheren, bewerken en gebruiken. Dankzij de intelligente functies voor automatisch beeldverwerking kunt u de meest uiteenlopende soorten documenten scannen.
* Geleverd met meerdere softwarelicenties: vier voor ScanSnap Home, vier voor ABBYY FineReader voor ScanSnap™ en één voor Nuance (Win/Mac). U kunt aanvullende licenties aanschaffen voor ScanSnap Home.

- Touchscreen voor verschillende taken
- Perfect voor zowel persoonlijk als gezamenlijk gebruik
- Verfijnd ontwerp
- Snel scannen in kleur met 30 ppm
- Automatische documentinvoer voor 50 vellen
- Handmatig scannen en kassabongeleider voor probleemloos scannen van alle soorten documenten
- Stofdetectie en streepvermindering voor duidelijke afbeeldingen
- Draadloos scannen naar pc, Mac en mobiele iOS- en Android-apparaten Te combineren met ScanSnap Home
Warranty 1 jaar
Scannen Zwart / wit scannen kleurenmodi Grayscale,Monochrome
ADF scan snelheid (colour, A4) 30 ppm
Duplex scannen Y
Kleurenscans Y
Optische scanresolutie 600 x 600 DPI
Maximum scanformaat 216 x 3000 mm
Design Kleurenscherm Y
Touchscreen Y
Beeldschermdiagonaal 4.3 "
Beeldscherm TFT
Kleur van het product White
Ingebouwd display Y
Soort scanner ADF + Manual feed scanner
Prestatie Ultrasone detectie van dubbele vellen Y
Scanner-drivers ScanSnap
Scan naar Cloud
Lichtbron RGB LED
Type beeldsensor Dual CIS
Invoercapaciteit Capaciteit automatische documentinvoer 50 vel
Papier Maximale scanlengte 3000 mm
ISO A-series afmetingen (A0...A9) A4
ISO B-series afmetingen (B0...B9) B4
Legaal Y
Detectie meervoudige invoer Y
Modus voor lang papier Y
ID-kaartsleuf Y
Ondersteunde scanning media types Plain paper,Plastic Card
Kaartdikte (max) 0.76 mm
Maximale ISO A-series papierformaat A4
Poorten & interfaces Frequentieband 2.4/5 GHz GHz
USB-connectortype USB Type-B
Standaard interfaces USB 1.1,USB 2.0,USB 3.0,USB 3.1,Wireless LAN
Energie Slaapstand 1.6 W
Ingangsspanning 100 - 240 V
Slaapstand Y
AC invoer frequentie 50 - 60 Hz
Soort voeding AC
Typisch stroomverbruik 17 W
Technische details PC verbinding USB 3.0
Netwerk Ondersteunde beveiligingsalgoritmen 64-bit WEP,128-bit WEP,WPA,WPA-AES,WPA-TKIP,WPA2,WPA2-AES,WPA2-PSK,WPA2-TKIP
Wi-Fi-standaarden 802.11a,Wi-Fi 5 (802.11ac),802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Minimale systeemeisen Ondersteunt Windows Windows 10,Windows 10 Education,Windows 10 Education x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10 Enterprise x64,Windows 10 Home,Windows 10 Home x64,Windows 10 IOT Core,Windows 10 Pro,Windows 10 Pro x64,Windows 7,Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 7 x64,Windows 8.1,Windows 8.1 Enterprise,Windows 8.1 Enterprise x64,Windows 8.1 Pro,Windows 8.1 Pro x64,Windows 8.1 x64
Ondersteunt Mac-besturingssysteem Mac OS X 10.12 Sierra,Mac OS X 10.13 High Sierra
Eisen aan de omgeving Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf 5 - 35 °C
Certificaten Energy Star-certificaat Y
RoHS compliance Y
Gewicht en omvang Gewicht 3400 g
Hoogte 152 mm
Diepte 161 mm
Breedte 292 mm
Inhoud van de verpakking Inclusief AC-adapter Y
Meegeleverde kabels AC,USB
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net