VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerGSTL36852H2432M101
Producent Gigaset
Part nummer L36852-H2432-M101
Omschrijving C620A DUO Black NL
EAN/UPC4250366834740
Gewicht 0,89 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving C620A Duo, 26/530h, 50/300m, 128 x 160, 4.572 cm (1.8 ")
Mis geen enkel bericht. Kies voor de Gigaset C620A met ingebouwd antwoordapparaat en neem tot 55 minuten aan berichten op. Een LED-lampje op de handset of op het basisstation licht op bij ontvangst van nieuwe berichten, en het tijdstip en de datum van de oproep worden hardop genoemd wanneer u de berichten beluistert. Of gebruik de terugspoelfunctie om de laatste paar seconden van het bericht te herhalen. Niet thuis? Geen probleem! De berichten zijn ook vanaf elke gewenste locatie op afstand te beluisteren.

Met de geavanceerde beheeropties kunt u ongewenste oproepen eenvoudig onderdrukken. Bijvoorbeeld door het oproepsignaal op bepaalde tijden uit te schakelen. De telefoon zal dan niet overgaan, wanneer de baby 's middags slaapt, of ’s avonds, nadat de kinderen naar bed zijn gegaan. Gedurende de door u gekozen perioden zijn de oproepen wel in het display te zien, maar zal er geen beltoon hoorbaar zijn. Anonieme oproepen en specifieke nummers kunt u onderdrukken of zelfs volledig blokkeren. Dat laatste kunt u met 15 nummers doen.

Houd uw kinderen in de gaten en zorg dat ze veilig zijn zonder een apart apparaat aan te moeten schaffen. Selecteer de babyfoonfunctie in het menu, stel het gevoeligheidsniveau in en kies een extern of intern oproepsignaal dat hoorbaar is, wanneer uw baby wakker wordt. Voor grotere kinderen is er een handige intercomfunctie, zodat u vanuit een andere kamer of op afstand gemakkelijk met uw kinderen kunt praten.
Bellen zolang u wilt
Met de Gigaset C620A kunt u vrijwel eindeloos vanuit elke luie stoel bellen. Dankzij zijn gesprekstijd van maar liefst 26 uur. En u hoeft het toestel ook niet telkens weer op te laden, want hij blijft tot maar liefst 530 uur lang stand-by. Bent u niet in de gelegenheid om direct op te nemen? Dan geeft een verlichte toets duidelijk aan dat er een oproep binnen is gekomen, zodat u snel kunt terugbellen. Of programmeer op de handset elke toets die u maar wilt om direct een nummer uit het adresboek te bellen. Dat adresboek heeft ruimte voor 250 contacten met elk drie telefoonnummers, een e-mailadres en belangrijke datums.

De Gigaset C620A is makkelijk te bedienen dankzij de overzichtelijke menu's, het 1,8" grote TFT-kleurendisplay en de vele handige functies. Combineer voor ongekende bewegingsvrijheid en maximale flexibiliteit de Gigaset C620 draadloze telefoon met een Gigaset L410 handsfree-clip. Het instellen gaat kinderlijk eenvoudig en met deze twee apparaten houdt u de handen vrij, terwijl u ongestoord kunt doorpraten. Klem deze geinige en handige Slimme Extra aan uw kraag en bellen maar.
Technische details Wekker Y
Type ringtone polyphonic
Inclusief headset Y
Klok/Datum display Y
Maximum outdoorbereik 300 m
Maximum indoorbereik 50 m
Kleur van het product Black
Opnametijd 55 min
Montagewijze Wall/Desk
Soort DECT
Telefoonfuncties Aantal handsets mogelijk 6
SMS Y
Beheerfuncties Agenda Y
Geheugen Capaciteit telefoonboek 250 entries
Beeldscherm Beeldscherm, aantal kleuren 0.065000 M
Verlicht display Y
Resolutie 128 x 160 Pixels
Tekstregels 6
Backlight-kleur Amber
Beeldschermdiagonaal 1.8 "
Touchscreen Y
Beeldscherm TFT
Ingebouwd display Y
Aansluitingen Draadloze verbindingen Y
Netwerk Bluetooth N
Gewicht en omvang Afmetingen basisstation 98 x 50 x 124 mm
Afmetingen handset 49 x 155 x 30 mm
Gewicht handset 140 g
Energie Energie-opslagtechnologie (batterij, accu) Nickel–Metal Hydride (NiMH)
Geleverde stroom door de batterij 1300 mAh
Stand-bytijd 530 uur
Gesprekstijd 26 uur
Inhoud van de verpakking Inclusief basisstation Y
Snelstartgids Y
Aantal handsets inclusief 2
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net