VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerGSTL36852H2443M101
Producent Gigaset
Part nummer L36852-H2443-M101
Omschrijving AL230A DUO Black Silver NL
EAN/UPC4250366836409
Gewicht 0,73 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving AL230A Duo - 1.4", 18h/200h, AM, ECO-DECT
- Antwoordapparaat met een totale opnametijd van 25 minuten
- Comfortabele bediening via handset en op afstand
- Automatische standaard afwezigheidsmelding of persoonlijke welkomstboodschap
- ECO-modus Plus (geen DECT-signaal)

Het betaalbare telefoontoestel met handsfree-functie, een extra handset en geïntegreerd antwoordapparaat voor comfortabel telefoneren.

Ontdek de Gigaset AL230A Duo: een betrouwbaar draadloos telefoontoestel , een extra handset en geïntegreerd antwoordapparaat met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Dit toestel wordt geleverd met een extra handset voor een groter belbereik in uw woning. Het antwoordapparaat heeft een opnametijd van 25 minuten en slaat alle inkomende gesprekken voor u op terwijl u afwezig bent. Het toestel is heel eenvoudig te bedienen en te gebruiken. Zo zijn de gebruiksvriendelijke toetsen van het toestel voorzien van een duidelijk en gevoelig drukpunt, dat het invoeren van cijfers tot een plezier maken. Bovendien kunt u met één druk op de toets gebruik maken van de handige handsfree-functie. U kunt kiezen uit 10 polyfone ringtones. Net als alle andere draadloze telefoontoestellen van Gigaset is de Gigaset AL230A Duo voorzien van Eco Mode Plus, wat het toestel tot een milieuvriendelijke keuze voor thuisgebruik maakt.

Voorzien van antwoordapparaat
De Gigaset AL230 Duo is voorzien van een ingebouwd antwoordapparaat voor het eenvoudig opnemen en weergeven van berichten. Het antwoordapparaat biedt een opslagtijd van 25 minuten en kan zowel via de handset als op afstand worden bediend, waardoor u thuis berichten kunt opvragen terwijl u zich niet in de buurt van het basisstation bevindt. Bij de Gigaset AL230A Duo kunt u kiezen uit een standaard afwezigheidsmelding of een persoonlijke welkomstboodschap.

Gebruiksvriendelijk ontwerp
Met de Gigaset AL230A Duo is telefoneren kinderspel. Dankzij plug & play is het toestel gereed voor gebruik zodra u de verpakking openmaakt: de handsets zijn bij levering al aangemeld bij het basisstation. De speciaal ontworpen toetsen hebben een duidelijk en nauwkeurig drukpunt, waardoor het invoeren van cijfers erg prettig is, terwijl het verlichte, grafische display eenvoudig afgelezen en gebruikt kan worden. Tijdens een gesprek kunt u op elk gewenst moment op de verlichte handsfree-toets drukken en profiteren van de vrijheid die de handsfree-functie biedt. En over de batterijen van de Gigaset AL230A Duo hoeft u zich geen zorgen te maken: het toestel heeft een gesprekstijd van maar liefst 18 uur en een lange standby-tijd van 200 uur.

Opslaan van contactinformatie
Het telefoonboek van de Gigaset AL230A Duo biedt ruimte voor de gegevens van 80 contactpersonen, dus u heeft alle informatie over familie, vrienden en belangrijke telefoonnummers altijd binnen handbereik. De oproeplijst slaat de telefoonnummers op van 25 inkomende en gemiste oproepen en 10 uitgaande nummers, waardoor terugbellen en opnieuw bellen snel en eenvoudig gaat.

Praktische functies
De Gigaset AL230A Duo is voorzien van een groot aantal handige functies die u ondersteunen bij uw dagelijkse activiteiten. Zo geeft het toestel de datum en tijd op het display weer, en beschikt het over een handige wekkerfunctie. De Gigaset AL230A ondersteunt daarnaast NummerWeergave zodat u direct kunt zien door wie u wordt gebeld.

ECO DECT: pure energiebesparing zonder DECT-signaal
De zuinige netadapter van de Gigaset AL230A verbruikt minder elektriciteit, wat beter is voor het milieu én uw portemonnee. Net als alle andere draadloze Gigaset-telefoons vermindert dit toestel variabel het DECT-signaal tussen handset en basisstation naarmate het toestel zich dichter bij het basisstation bevindt. Bovendien schakelt de ECO Mode Plus het DECT-signaal uit zodra de telefoon zich in de standby-stand bevindt.
Warranty 2 jaar
Performance Type ringtone Polyphonic
Maximum outdoorbereik 300 m
Maximum indoorbereik 50 m
Opnametijd 25 min
Geïntegreerd antwoordapparaat Y
Soort DECT
Design Montagewijze Wall/Desk
Kleur van het product Black, Silver
Telefoonfuncties Aantal handsets mogelijk 4
Aantal melodieën 10
Luidspreker N
Oproep-management Bel-lijn identificatie presentatie (CLIP) Y
Gesprekstijd timer Y
Nummerherkenning Y
Beheerfuncties Wekker Y
Klok met kalender Y
Navigatietoets Y
Geheugen Capaciteit telefoonboek 80 entries
Beeldscherm Resolutie 5 x 7 Pixels
Backlight display Y
Beeldscherm, aantal kleuren Monochrome M
Tekstregels 3
Backlight-kleur Amber
Beeldschermdiagonaal 1.4 "
Beeldschermresolutie (numeriek) 14 Pixels
Ingebouwd display Y
Poorten & interfaces Draadloze verbindingen Y
Plug and play Y
Energie Ondersteund aantal accu's/batterijen 2
Standby tijd 200 uur
Gesprekstijd 18 uur
Type accu/batterij AAA
Gewicht en omvang Afmetingen basisstation 89 x 80 x 61 mm
Afmetingen handset 151 x 47 x 31 mm
Inhoud van de verpakking Aantal handsets inclusief 2
Overige specificaties Batterij-indicator Y
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net