VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerGSTS30852H2103M101
Producent Gigaset
Part nummer S30852-H2103-M101
Omschrijving SL400 Aluminium systeem
  SL400 - Cordless phone with caller ID/call waiting - DECT\GAP - piano black, metal
Informatie
EAN/UPC4250366814094
Gewicht 0,70 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving SL400 - Ultraslank designtoestel, boordevol technologie
Gigaset introduceert het nieuwste designtoestel op zakformaat: de Gigaset SL400. Met zijn metalen frame en dito toetsen zorgt deze thuistelefoon voor een luxe uitstraling. Het grote, hoogwaardige kleurendisplay is een genot om naar te kijken en de handige aansluiting voor een Bluetooth®‑headset garandeert comfortabele gesprekken. De namen en telefoonnummers van je vrienden, familieleden en andere belangrijke contactpersonen zijn eenvoudig te beheren dankzij het ruime adresboek met capaciteit voor maar liefst 500 vCard‑vermeldingen. En dankzij synchronisatie via een Bluetooth®‑aansluiting of USB‑stick kun je je gegevens heel eenvoudig bijwerken. De ECO DECT‑technologie zorgt ervoor dat je met de Gigaset SL400 minder energie verbruikt en zo geld bespaart, terwijl het zendvermogen tot een minimum beperkt blijft.
De Gigaset SL400, een slank toestel op zakformaat met geavanceerde functies, luxe materialen en innovatieve, ranke vormgeving, zal perfect op zijn plek zijn bij je thuis.

Materialen van topkwaliteit: metalen frame en toetsen
Alleen het beste is goed genoeg: de Gigaset SL400 is voorzien van een echt metalen frame en geeft thuistelefonie daarmee een esthetische en luxueuze uitstraling. De verlichte metalen toetsen zien er niet alleen zeer fraai uit, maar zorgen er tevens voor dat je eenvoudig de telefoonnummers vindt die je nodig hebt. De Gigaset SL400 is zowel van binnen als van buiten van het allerbeste voorzien en zet daarmee nieuwe standaarden op het gebied van thuistelefonie.

Personaliseerbaar kleurenscherm
Ondanks zijn geringe afmetingen beschikt de Gigaset SL400 over een groot 1,8 inch TFT‑kleurenscherm met hoge resolutie voor optimale leesbaarheid en eenvoudige navigatie. Houd je ervan om je toestel te personaliseren? Met de Gigaset SL400 kun je heel eenvoudig foto’s van je vrienden en familieleden uploaden en koppelen aan het desbetreffende telefoonnummer. De volgende keer dat je gebeld wordt, zorgt de nummerherkenningsfunctie2 ervoor dat de foto van de beller op het scherm verschijnt. Je kunt ge-uploade foto’s ook gebruiken als screensaver of een leuke diavoorstelling samenstellen voor je eigen kijkplezier.

Eenvoudige toegang tot veelgebruikte functies
In de Expert‑modus kun je de menuweergave aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren, zodat je snel toegang hebt tot de functies die je veel gebruikt. Dankzij het vereenvoudigde functieoverzicht kun je de functies die je elke dag gebruikt heel eenvoudig vinden. Alle andere functies worden simpelweg niet op het scherm weergegeven.

Ruimte voor al je contactpersonen
Er is voldoende ruimte voor iedereen in het adresboek van de Gigaset SL400, dat capaciteit biedt voor maar liefst 500 vCard‑vermeldingen. Je hoeft alleen maar de namen en telefoonnummers van je vrienden, kennissen en familieleden in te voeren en je hebt alle gegevens direct bij de hand.

Gebruiksvriendelijke Bluetooth®‑functies
Van een headset‑aansluiting tot het bijwerken van je adresboek: de Bluetooth®‑technologie van de Gigaset SL400 zorgt ervoor dat je de aansluiting niet verliest. Dankzij de handige Bluetooth®‑aansluiting hoef je alleen maar een geschikte headset aan te sluiten om te genieten van het gemak van handsfree bellen. Met de gebruiksvriendelijke synchronisatiefunctie via een Bluetooth®‑aansluiting of een mini-USB kabel kun je je adresboek heel eenvoudig bijwerken.

Meer belplezier
Lange gesprekken zijn geen probleem met de Gigaset SL400. Het toestel heeft een lange gesprekstijd van maximaal 14 uur en kan tot 230 uur stand‑by staan. Je kunt kiezen uit vier handsfree‑opties voor flexibel bellen met superieure geluidskwaliteit. Ook het geluid van je Gigaset SL400 kun je aanpassen aan je voorkeuren door de beltoon te kiezen die het beste past bij je persoonlijke stijl. Uiteraard kun je ook kiezen voor de trilstand, waarbij de handset trilt bij inkomende gesprekken.

ECO DECT: Bespaar op energie, zonder zendvermogen1
De energiezuinige stroomvoorziening van de Gigaset SL400 verbruikt minder stroom3, wat zowel goed is voor het milieu als voor je portemonnee. Net als alle draadloze Gigaset‑telefoons verbruikt de Gigaset SL400 minder stroom naarmate de afstand tussen de handset en het basisstation kleiner is. Door simpelweg de stand ECO Mode te kiezen, kun je het zendvermogen van het basisstation zelfs met 80% verminderen4. Bovendien kun je in de stand ECO Mode Plus het zendvermogen5 uitschakelen wanneer het toestel stand‑by is.

Ben je op zoek naar een echt designtoestel dat is voorzien van de meest geavanceerde technische functies? Dan is de Gigaset SL400 de perfecte thuistelefoon voor je.
Warranty
Technische details Wekker Y
Maximum outdoorbereik 300 m
Maximum indoorbereik 50 m
Kleur van het product Black, Silver
Geïntegreerd antwoordapparaat N
Montagewijze Desk
Soort DECT
Telefoonfuncties VIP-groepfunctie Y
Aantal handsets mogelijk 6
Microfoon mute Y
SMS Y
Polyfone beltonen Y
Trilalarm Y
VIP-groep met eigen melodie Y
Aantal melodieën 15
Luidsprekertelefoon - handsfree praten Y
Oproep-management Bel-lijn identificatie presentatie (CLIP) Y
Opnieuw bellen Y
Nummermelder Y
Beheerfuncties Klok met kalender Y
Toetsenverlichting Y
Navigatietoets Y
Geheugen Capaciteit nummerherhalingslijst 20
Capaciteit telefoonboek 500 entries
Beeldscherm Beeldscherm, aantal kleuren 0.065000 M
Resolutie 128 x 160 Pixels
Tekstregels 8
Beeldschermdiagonaal 1.8 "
Beeldscherm TFT
Aansluitingen Plug-en-play Y
Draadloze verbindingen Y
USB 2.0 poort(en) 1
Netwerk Bluetooth Y
Gewicht en omvang Afmetingen basisstation 115 x 47 x 117 mm
Afmetingen handset 46 x 16 x 120.8 mm
Minimale systeemeisen Mac-compatibiliteit N
Energie Energie-opslagtechnologie (batterij, accu) Lithium-Ion (Li-Ion)
Stand-bytijd 230 uur
Gesprekstijd 14 uur
Verlichting/Alarminstallaties Indicatie 'batterij wordt opgeladen' Y
Andere features Ophangsysteem voor aan de muur Y
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net