VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerGSTS30852H2300M101
Producent Gigaset
Part nummer S30852-H2300-M101
Omschrijving SL910 Aluminium systeem met touch handset
EAN/UPC4250366821887
Gewicht 0,85 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving SL910 - Intuitïeve en geavanceerde touchscreen-telefoon, 8.128 cm (3.2 ") TFT (320 x 480 px), DECT/GAP, SMS, Caller ID, CLIP, Bluetooth, 50/300 m, Li-Ion, 14/200 h, USB, Zwart
Telefoneren zonder moeite
Het grote capacitieve touchscreen van de Gigaset SL910 maakt telefoneren heel eenvoudig. De gebruikersinterface wordt volledig weergegeven opn het royale 3,2-inch touchscreen voor optimale leesbaarheid en eenvoudige navigatie. De Gigaset SL910 is gemaakt van hoogwaardige materialen: zo zijn de handset en de lader voorzien van echt metalen frames voor een zeer elegant design. En met een gesprekstijd van 14 uur en een standby-tijd van 200 uur kun je drie dagen lang telefoneren zonder dat het toestel opnieuw hoeft te worden geladen.

Handige functies
Met de Gigaset SL910 heb je alle tools binnen handbereik. Alle functies zijn onderverdeeld over drie zogenoemde homescreens. Het kiesscherm is voorzien van een aanraakgevoelig toetsenblok voor het tot stand brengen van gesprekken. In het berichtenscherm heb je een overzicht van alle tot stand gebrachte, ontvangen en gemiste telefoongesprekken. Hier worden tevens alle nieuwe voicemailberichten weergegeven. In het aanpasbare infoscherm kun je alle functies neerzetten die je op één plek wilt hebben - onder andere een klok, de kalender, Contacten en nog veel meer. In de handige functie Contacten kun je al je contactpersonen opslaan. Contacten biedt ruimte voor 500 vCard-vermeldingen, die elk 8 telefoonnummers kunnen bevatten. Met de optie Contactfoto's kun je voor al je contactpersonen een eigen foto opslaan voor eenvoudige identificatie. Geavanceerde telefoonfuncties: de eerste telefoon van Gigaset met een capacitief touchscreen - de Gigaset SL910.

Instellingen die jij kiest
Als je op zoek bent naar technologie die uitdrukking geeft aan jouw persoonlijkheid en stijl, dan zul je genieten van de mogelijkheden van de Gigaset SL910. Download geluidsbestanden en gebruik deze als ringtones. Of verzamel je favoriete foto's en laat deze als diashow weergeven op het rustdisplay van de telefoon. De 'fulltouch' gebruikersinterface bevat ook een kalenderfunctie voor het opslaan van belangrijke data. Een alarmfunctie helpt je herinneren aan afspraken. En met de functie Ruimtebewaking van de Gigaset SL910 weet je ook altijd wat er zich in de babykamer afspeelt.

Voordelen van Bluetooth® en mini-USB
Profiteer van het gemak van handsfree-telefoneren en de tijdbesparende functies van de Gigaset SL910. Dankzij de Bluetooth® technologie kun je dit touchscreen-toestel heel eenvoudig koppelen met een draadloze handset, zodat je tijdens het telefoneren je handen vrij hebt. Bovendien kun je met de Gigaset SL910 de contactpersonen van Outlook synchroniseren via Bluetooth®. Dankzij draadloos downloaden en de USB-aansluiting kun je foto's downloaden voor de contactfoto's1 en de diashow van de screensaver. Daarnaast kun je ook muziekbestanden downloaden en deze gebruiken voor je eigen ringtones. Met deze technologie kun je de Gigaset SL910 volledig aan je eigen wensen en behoeften aanpassen.

ECO DECT: pure energiebesparing zonder DECT-signaal
De zuinige netadapter van de Gigaset SL910 verbruikt minder elektriciteit, wat goed is voor het milieu én je portemonnee. Net als alle andere draadloze Gigaset-telefoons vermindert dit toestel variabel het DECT-signaal tussen handset en basisstation naarmate het toestel zich dichter bij het basisstation bevindt. Je kunt daarnaast het DECT-signaal van het basisstation van de Gigaset SL910 met 80% verminderen door de ECO-Mode in te schakelen. Bovendien schakelt de ECO-Mode+ het DECT-signaal uit zodra de telefoon zich in de standby-stand bevindt.

Innovatieve technologie, aantrekkelijk design en uiterst functioneel: met de Gigaset SL910 met een capacitief touchscreen haal je de toekomst op het gebied van thuistelefonie in huis.
Warranty 2 jaar
Technische details Wekker Y
Kiezen Tone/Pulse
Handset 1
Maximum outdoorbereik 300 m
Maximum indoorbereik 50 m
Kleur van het product Black
Geïntegreerd antwoordapparaat N
Montagewijze Desk
Soort DECT
Telefoonfuncties VIP-groepfunctie Y
Aantal handsets mogelijk 6
SMS Y
Polyfone beltonen Y
Trilalarm Y
Aantal SMS-postvakken 1
VIP-groep met eigen melodie Y
Aantal melodieën 40
Downloadbare beltonen Y
Plaats toetsen handset
Luidsprekertelefoon - handsfree praten Y
Oproep-management Bel-lijn identificatie presentatie (CLIP) Y
Nummerherkenning bij wisselgesprek 20
Call timer Y
Nummermelder Y
Beheerfuncties Klok met kalender Y
Toetsenverlichting Y
Navigatietoets N
Fotogalerij Y
Geheugen Capaciteit nummerlijst 20
Capaciteit nummerherhalingslijst 20
Capaciteit telefoonboek 500 entries
Beeldscherm Beeldscherm, aantal kleuren 0.256000 M
Resolutie 320 x 480 Pixels
Beeldschermdiagonaal 3.2 "
Touchscreen Y
Beeldscherm TFT
Ingebouwd display Y
Aansluitingen Plug-en-play Y
Draadloze verbindingen Y
Headset aansluiting(en) Y
USB 2.0 poort(en) 1
Aansluiting voor netstroomadapter Y
Netwerk Bluetooth Y
Gewicht en omvang Afmetingen basisstation 105 x 132 x 46 mm
Afmetingen handset 134 x 58 x 16 mm
Minimale systeemeisen Mac-compatibiliteit N
Energie Energie-opslagtechnologie (batterij, accu) Lithium-Ion (Li-Ion)
Stand-bytijd 200 uur
Gesprekstijd 14 uur
Verlichting/Alarminstallaties Batterij vol-indicatie Y
Batterij bijna leeg-indicatie Y
Indicatie 'batterij wordt opgeladen' Y
Inhoud van de verpakking Inclusief basisstation Y
Oplader Y
Aantal handsets inclusief 1
Andere features Ophangsysteem voor aan de muur Y
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net