VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHP1BH17EAUUG
Producent Hewlett Packard
Part nummer 1BH17EA/UUG
Omschrijving Elite x3 3-in-1 SD820 5.96 4GB/64 PC Snapdragon 820/5.96 WQHD
UWVA LED/UMA/Webcam/4GB DDR3 RAM/64GB eMMC/BT/Win 10 MB/NL/FR
loc
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
HP HP Elite x3 3-in-1
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP Elite x3
Profiteer van de kracht en productiviteit van een pc, de veelzijdigheid van een tablet en de functionaliteit van een hoogwaardige smartphone met de handzame HP Elite x3, het eerste 3-in-1 device voor zakelijk gebruik van HP. Hij biedt eenvoudig en probleemloos toegang tot uw mensen, apps en data.
Solide beheermogelijkheden en waarde
Uw IT-team kan het totale aantal devices en besturingssystemen reduceren en mobiele werknemers een innovatieve oplossing bieden met de HP Elite x3, die het rendement op uw IT-investering vergroot en zorgt voor tevreden en productieve werknemers.
Vereenvoudig uw IT
Maak apparaat- en app-beheer simpeler dan ooit met één apparaat dat gebruik maakt van uw bestaande Windows-infrastructuur en dat een aparte smartphone, tablet en pc kan vervangen.
Robuust gebouwd
De HP Elite x3 is een robuust apparaat dat met aandacht ontworpen is om ook in de drukste ruimtes te presteren. Hij voldoet aan de MIL-STD 810G-testspecificatie[7] en de IP67-specificatie[8] voor stof- en waterdichtheid.
Geoptimaliseerd voor zakelijke samenwerking
Voer duidelijke gesprekken dankzij de uitstekende audio van B&O PLAY, twee luidsprekers aan de voorzijde, microfoons met ruisonderdrukking en een 8-MP camera aan de voorzijde die ideaal is voor conferencecalls met Skype voor Bedrijven®.
Hoog beveiligingsniveau
Bescherm uw data en pas beveiligingsbeleid toe met geïntegreerde hardware- en software-encryptie en iris- en vingerafdrukauthenticatie.
Maak van elke kamer een projectieruimte
Projecteer uw presentatie, video, productdemonstratie en meer op een groter scherm via de ingebouwde Microsoft Miracast-technologie.[9]
Dit bieden wij
Voorkom downtime bij onvoorziene gebeurtenissen dankzij een jaar wereldwijde garantie van topklasse met ondersteuning door de experts van HP. Voor aanvullende dekking zijn optionele HP Care services[10] beschikbaar.
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net