VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPAF416A
Producent Hewlett Packard
Part nummer AF416A
Omschrijving UPS R5500VA 3U Intl ROHS
  HP Uninterruptible Power Supply R5500 XR
Informatie
Taal NS
EAN/UPC0882780445031
Gewicht 95,10 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
HP HP UPS
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP R5500 VA Uninterruptible Power System
Overview
Het geavanceerde HP R3000 Uninterruptible Power System is een laag 2U rackmodel dat 2700 Watt aan werkelijk vermogen levert. Dit nieuwe rackruimtebesparende ontwerp biedt ruimere ondersteuning voor kritische rackapparatuur. Het product is een aanvulling op de bestaande R3000 UPS en verschaft de succesvolle familie van HP UPS rackproducten een ongeëvenaarde voedingsdichtheid en innovatieve kenmerken. De nieuwe UPS R3000 XR is een oplossing voor hoge voedingsdichtheid die bestemd is voor klanten die voedingsbescherming willen in enterprise-rackomgevingen met weinig ruimte. Bovendien kan de nieuwe UPS R3000 XR worden aangesloten op een optionele extended runtime module (ERM). Door deze ERM te gebruiken kunnen klanten de runtime van hun UPS R3000 XR nog verder verlengen. De naam HP UPS ‘XR’ modellen geeft aan dat het UPS modellen zijn met mogelijkheden voor een ‘eXtended Runtime’ (langere runtime).

Features
Krachtige 2U stroomvoorziening

• Krachtige 2U stroomvoorziening: Met een near-unity vermogen van 3000 VA / 2700 Watt levert de HP UPS R3000 XR meer capaciteit in een ruimtebesparend rackdesign, zodat u méér bedrijfskritische apparatuur in het rack kunt onderbrengen.


Verleng de uptime van het systeem met extended runtime modules

• Verleng de uptime van het systeem met extended runtime modules: De extended runtime modules zijn in het rack gemonteerde batterijmodules die 2U (3,5 inch) rackhoogte innemen. De HP UPS R3000 XR ondersteunt één extended runtime module (ERM), die de totale werkingsduur van de batterij verlengt.


Lagere eigendomskosten door innovatieve technologie

• Lagere eigendomskosten door innovatieve technologie: De HP UPS R3000 XR gebruikt een nieuwe, geavanceerde technologie die continu de voeding conditioneert en reguleert zonder daarbij de batterij te gebruiken, hetgeen de levensduur van de batterij ten goede komt. De uitgangsspanning wordt automatisch gereguleerd op grond van de aansluitwaarde en de ingangsspanning.


Investeringsbescherming met HP verbeterd batterijbeheer

• Investeringsbescherming met HP verbeterd batterijbeheer: HP UPS R3000 XR biedt verbeterd batterijbeheer: een exclusieve, gepatenteerde technologie die de batterijlevensduur verdubbelt, de oplaadtijd van de batterij optimaliseert en vooraf waarschuwt bij dreigende batterijproblemen. Met verbeterd batterijbeheer heeft u lagere totale eigendomskosten en krijgt u de beste bescherming in de industrie voor uw bedrijfskritische apparatuur.


Extra systeemflexibiliteit met HP optiekaarten

• Extra systeemflexibiliteit met HP optiekaarten: UPS R3000 XR modellen beschikken via een intern slot over een standaard seriële communicatiepoort. Dit slot ondersteunt twee optiekaarten, de zes-poorts kaart en de SNMP/seriële poort kaart. Deze optiekaarten kunnen aan de achterzijde in de UPS R3000 XR worden geïnstalleerd en bieden extra systeemflexibiliteit.
Warranty Service- en supportopties: Care Pack Services bieden een reeks opties voor levenscyclussupport, zodat u het serviceniveau kunt kiezen dat past bij uw zakelijke behoeften, van standaard tot bedrijfskritisch. Een compleet aanbod HP Care Pack Services voor hardware en software met: Installatie en startup; Educatietrainingen; Uitbreiding van de on-site dekkingstijden voor hardware van dezelfde werkdag 13 uur, 5 dagen tot 24 uur, 7 dagen, met opties voor 4-uur responstijd of 6-uur Call-to-repair; Uitgebreid aanbod softwaresupportopties voor Microsoft, Linux, ProLiant Essentials en VMware-gebaseerde IT-oplossingen, om het juiste beschikbaarheidsniveau voor applicaties te realiseren. Responstijden variëren van 30 minuten voor kritische problemen tot 2 uur; Systeembeheer, prestatieservices en bedrijfskritische supportoplossing.
Garantie: drie jaar garantie, het eerste jaar inclusief onderdelen en arbeid.
Technische details Extended runtimemodules (aantal) 2
Laadsegmenten 3
Slot voor communicatieopties 1
Accu/Batterij Hot-swap batterij Y
Gewicht en omvang Gewicht 73000 g
Eisen aan de omgeving Hoogte bij opslag 15000 m
Luchtvochtigheid bij opslag 5 - 95 procent
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag 0 - 25 °C
Temperatuur, in bedrijf 10 - 40 °C
Verpakking Gewicht pakket 91000 g
Afmetingen verpakking (BxDxH) 356 x 978 x 813 mm
 
Gerelateerde producten
1110 Computers - Servers
CPQ380631B21 - EOL* ProLiant BL20p G3 Model X/3,2-2MB Model 1 (1 Xeon cpu; 2 MB
CPQ397842421 - EOL* ProLiant DL585 OPT-2.4 DC DualCore PC3200
CPQ374489421 - EOL* ProLiant ML370T04/Xe3200 1GB noHD
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Een artikel met de vermelding 'EOL' is niet meer verkrijgbaar
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net