VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPC0F09A
Producent Hewlett Packard
Part nummer C0F09A
Omschrijving Colorfast Adhesive Vinyl 2PK
EAN/UPC887111205858
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP 2-pack Colorfast Adhesive Vinyl 345 gsm-1372 mm x 12.2 m (54 in x 40 ft)
Overview
HP Colorfast Adhesive Vinyl is een vinyl van presentatiekwaliteit met een permanente drukgevoelige kleeflaag, dat sterk hecht en scheurbestendig is, niet barst en niet schilfert. Het witte, matte oppervlak maakt de kleuren scherp en helder.

Features
Profiteer van alle voordelen die een eersteklas vinyl biedt. Dankzij een permanente drukgevoelige kleeflaag komt het materiaal niet los.Werk efficiënter. ICC-profielen helpen u snel de juiste kleur te produceren. Door de korte droogtijd verloopt uw workflow soepel. Dit veelzijdige materiaal is compatibel met HP kleurstofinkt en inkt op pigmentbasis.Print scherpe, levensechte afbeeldingen, ideaal om van dichtbij te bekijken. Dit vinyl van presentatiekwaliteit met een breed kleurbereik produceert een scala aan POP- en retaildisplays en displays voor evenementen met duurzame, scherpe afbeeldingen en briljante kleuren.


Warranty Garantie: HP levert een reeks zelfklevende media met garanties die waarborgen dat deze producten geen materiaal- en coatingfouten bevatten die het gebruik van de print nadelig beïnvloeden en dat zij beantwoorden aan de door HP gepubliceerde specificaties.
Garantie: HP levert een reeks zelfklevende media met garanties die waarborgen dat deze producten geen materiaal- en coatingfouten bevatten die het gebruik van de print nadelig beïnvloeden en dat zij beantwoorden aan de door HP gepubliceerde specificaties. Deze garanties dekken ook belangrijke prestatiekenmerken zoals lichtbestendigheid en een schone verwijdering van gespecificeerde oppervlakken. Bepaalde garantiebeperkingen zijn van toepassing. Complete garantie-informatie is beschikbaar op: http:///go/HPMediaWarranties.
Technische details Temperatuur, in bedrijf 15 - 35 °C
Gewicht pakket 14700 g
Land van herkomst China
Afmetingen verpakking (BxDxH) 244 x 127 x 1433 mm
Mediafinish Matte
Compatibiliteit HP Designjet Z/T
Breedte 54 "
Media gewicht 345 g/m²
Lengte 12.2 m
Breedte 1372 mm
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net