VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPC0F12A
Producent Hewlett Packard
Part nummer C0F12A
Omschrijving Durable Banner DuPont Tyvek 2PK
  Paper/Banner DuPont Tyvek 36"x75' 2Pk
EAN/UPC887111205889
Gewicht 8,34 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP 2-pack Durable Banner with DuPont Tyvek 133 gsm-914 mm x 22.9 m (36 in x 75 ft)
Overview
HP Durable Banner met Dupont Tyvek is een redelijk waterbestendige[1] en scheurbestendige banner die briljante afbeeldingen van fotokwaliteit produceert. Dankzij de korte droogtijd en de eenvoudige afwerking verloopt uw workflow probleemloos. Het materiaal is bovendien recyclebaar[2].

Features
Intensief gebruik en veeleisende condities vragen om een robuust, duurzaam materiaal. Dit HP bannermateriaal produceert samen met originele HP inkt redelijk waterbestendige[1] en scheurbestendige prints. Prints zijn binnen ruim 75 jaar lichtbestendig[3].Levendige kleuren, diep zwart en een scherpe randdefinitie zorgen voor overtuigende resultaten. Dit veelzijdige recyclebare[2] materiaal, dat ideaal is voor vele typen banners, is compatibel met originele HP inkt op kleurstof- en pigmentbasis.Bespaar tijd en werk efficiënter. ICC-profielen helpen u snel de juiste kleur te produceren. Dankzij de korte droogtijd verloopt uw workflow soepel. Dit materiaal kan worden omgezoomd en voorzien van ophangoogjes voor een professionele bevestiging.


Warranty Garantie: HP grootformaat printermedia zijn vrij van materiaal- en fabricagefouten. Garantie-informatie is beschikbaar op http:///go/HPMediaWarranties. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice.
Garantie: HP garandeert u, de eindgebruiker, dat HP grootformaat printermedia vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Als HP gedurende de garantieperiode van dergelijke defecten in kennis wordt gesteld, zal HP naar eigen inzicht producten die defect blijken vervangen door dezelfde of vergelijkbare producten of de aanschafprijs crediteren. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. VOOR ZOVER TOEGESTAAN ONDER DE LOKALE WETGEVING, ZIJN DE RECHTSMIDDELEN IN DEZE GARANTIEVERKLARING DE ENIGE EN EXCLUSIEVE RECHTSMIDDELEN DIE U TER BESCHIKKING STAAN. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Kenmerken Land van herkomst China
Gewicht printermedia 133 g/m²
Maximum rollengte 22.9 m
Mediafinish Matte
Prestatie Bewaartijd vóór gebruik 2 year(s)
Eisen aan de omgeving Temperatuur, in bedrijf 15 - 35 °C
Gewicht en omvang Gewicht pakket 7740 g
Afmetingen verpakking (BxDxH) 286 x 146 x 977 mm
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net