VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPC2J98AA
Producent Hewlett Packard
Part nummer C2J98AA
Omschrijving NVIDIA NVS 510 2GB GRAPHICS
  NVIDIA NVS 510 2GB GFX
EAN/UPC887111302045
Garantie 12 (mnd)
Gewicht 0,38 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
HP HP grafische adapters
 


Product specificaties ***
Omschrijving NVIDIA NVS 510 2GB Graphics Card
De NVIDIA® NVS 510 grafische oplossing biedt een betrouwbaar hardware- en softwareplatform voor een stabiele omgeving en robuuste IT-beheertools voor naadloze enterpriseimplementatie. Kenmerken - In combinatie met NVIDIA's nView® geavanceerde desktopmanagementsoftware en NVIDIA's Mosaic-technologie is de NVS 510 de ideale enterpriseklasse GPU voor gebruikers die één groot scherm of oplossingen met meerdere schermen nodig hebben, met de juiste balans tussen prestaties, voeding en akoestische eigenschappen. - Laag-model professionele grafische oplossing die 4 schermen tegelijk aanstuurt. - UDA (Unified Driver Architecture): Onderdeel van de NVIDIA Forceware uniforme software-omgeving (USE). De NVIDIA UDA garandeert forwards en backwards compatibiliteit met softwaredrivers. Vereenvoudigt upgrades naar een nieuw NVIDIA-product omdat de nieuwste driver alle actuele NVIDIA-producten ondersteunt.
Warranty Voor de NVIDIA NVS 510 geldt een jaar garantie of de resterende garantie van het HP product waarin deze is geïnstalleerd. Technische support is zeven dagen per week 24 uur per dag bereikbaar per telefoon en via online supportforums. Onderdelen en arbeid zijn onsite beschikbaar op de volgende werkdag. Telefonische support is beschikbaar voor diagnose en installatie van onderdelen. Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing
Processor Grafische processor NVS 510
Grafische processor familie NVIDIA
Geheugen Grafische geheugen 2 GB
Overige specificaties Grafische adapter interface Nízky profil
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net