VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPC4D27AAABB
Producent Hewlett Packard
Part nummer C4D27AA/ABB
Omschrijving 27xi 27-inch IPS Monitor
EAN/UPC887758562406
Garantie 12 (mnd)
Gewicht 7,46 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP Pavilion 27xi 27-inch Diagonal IPS LED Backlit Monitor
Overview
Deel foto's, video's en games met alle aanwezigen en zie dezelfde schitterende beelden onder vrijwel elke hoek op de geheel nieuwe HP Pavilion 27xi 68,58-cm (27-inch) diagonale IPS LED-backlit monitor. Weergaloze prestaties, levendige kleuren en slimme HP My Display-software maken het geheel nog aantrekkelijker.

Features
Minder vervorming. Minder onscherpte. Tevreden kijkers

• IPS (in-plane switching), de kleurrijke technologie die u kent en waardeert van tablets, mobiele apparaten en televisies, is nu beschikbaar in een superdun scherm voor thuisgebruik. Dat betekent een consistent beeld en consistente kleuren vanuit elke positie in de kamer.


Schoonheid en intelligentie

• Moderniseer uw computeromgeving thuis met een eigentijds randloos scherm dat al uw favoriete foto's en scherminhoud optimaal weergeeft. Bespaar ruimte in stijl. De unieke, microdunne monitor past overal en neemt geen kostbare ruimte in beslag. Doe meer met twee monitoren dankzij het slimme plug-en-play ontwerp. Aansluitbaar op bestaande en toekomstige apparaten dankzij ingebouwde VGA-, DVI- en HDMI-ingangen (met HDCP).


Overrompelende details

• Breng uw herinneringen uiterst gedetailleerd tot leven. HP Enhance+ levert superscherpe beelden en geavanceerde ruisreductie. U bent verzekerd van een scherpe, gedetailleerde weergave met Full HD[k1] 1920 x 1080 resolutie en een 10.000.000 :1 dynamische contrastratio.[k2] Geef uw foto's, video's en online games[k3] meer diepte met dieper zwart en witter wit: u ziet het verschil.


Gemakkelijke software

• Kies stroombesparende modi en scherminstellingen met de ge├»ntegreerde HP My Display software, waarmee u het scherm ook kunt splitsen om in verschillende geopende applicatievensters tegelijk te werken.


HP staat naast u

• Reduceer het stroomverbruik en bezuinig op de energiekosten met een intelligent, energie-effici├źnt apparaat dat gebouwd is met oog voor het milieu. Kwikvrij LED-backlight, een BFR/PVC-vrij ontwerp[k4], arseenvrij glas[k5] en een recyclebare verpakking zijn slechts enkele van de milieuvriendelijke kenmerken van uw monitor.
Warranty Garantie: Twee jaar op onderdelen en reparatie-arbeid (bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing)
 
Gerelateerde producten
en supportuitbreidingen
HPHC203E 2Y PICKUP RTN PAV/PRES Screen SVC
HPUC758E eCP Pavilion/Presario Monitors (tot 23i), 3jr PUR
HPUK192E eCarePack 3YR PICK + RET f CONSUMER Monitors
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net