VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPC9431A
Producent Hewlett Packard
Part nummer C9431A
Omschrijving Inkt cartridge no. 85 Cyan (28 ml) 3-pack
  Multi-pack 3x C9425A. Printcartridgekleur(en): Cyaan; Inktdruppel: 4 pl; Compatibele inkttypen: Op kleurstofbasis.
  • De inkt op kleurstofbasis in HP Nr. 85 kleureninktcartridges produceert afbeeldingen van fotokwaliteit met consistente, accurate kleuren die 82 jaar* lichtbestendig zijn. Voortreffelijke resultaten van HP zijn gemakkelijk, betrouwbaar en kosteneffectief te realiseren.
  • De nieuwe inkt op kleurstofbasis in de HP Nr. 85 kleureninktcartridges produceert uitzonderlijk lichtbestendige* afbeeldingen van fotokwaliteit. Voortreffelijke resultaten met precieze details en consistente, accurate kleuren.
  • De kosteneffectieve HP Nr. 85 kleureninktcartridges werken betrouwbaar en efficint ze verhogen de productiviteit doordat weinig interventie door de gebruiker nodig is. Multi-packs met 3 cartridges bieden extra besparingen en gemak bij het printen van grote volumes.
  • Probleemloos printen met weinig onderhoud. HP Nr. 85 kleureninktcartridges zijn samen met de printer ontworpen. Het interactieve, intelligente HP printsysteem waarschuwt wanneer de inkt bijna op is en maakt HP supplies gemakkelijk te installeren en te onderhouden.
Taal NS
EAN/UPC0829160545462
Gewicht 0,27 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
HP HP Inkt cartridges & Printheads
 


Product specificaties ***
Omschrijving De inkt op kleurstofbasis in HP 85 kleureninktcartridges, 28-ml
Overview


De inkt op kleurstofbasis in HP 85 kleureninktcartridges produceert afbeeldingen van fotokwaliteit met consistente, accurate kleuren die 82 jaar[p1] lichtbestendig zijn. HP's interactieve, intelligente printtechnologie past de kleurdichtheid aan om consistente resultaten te waarborgen. Met HP printing supplies zijn gemakkelijk en kosteneffectief opvallende resultaten te realiseren. U ontvangt proactieve meldingen als de inkt op raakt. U vervangt alleen de cartridge die leeg is. Multi-packs met 3 cartridges bieden extra besparingen en gemak bij het printen van grote volumes.
Features
Warranty Garantieverklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. De garantie geldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast de garantie van de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Technische details Hoedanigheid 28 ml
Aantal 3
Printkleuren Cyan
Eisen aan de omgeving Temperatuur, in bedrijf 5 - 40 °C
Luchtvochtigheid bij opslag 10 - 80 procent
Temperatuur bij opslag -40 - 60 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 10 - 80 procent
Gewicht en omvang Gewicht pakket 263 g
Hoogte van de doos 118 mm
Diepte van de doos 282 mm
Breedte van de doos 37 mm
 
Gerelateerde producten
4128 Printers - Inkjet groot formaat
HPQ6656C411 - EOL* DesignJet 90GP LARGE FORMAT Printer A2
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Een artikel met de vermelding 'EOL' is niet meer verkrijgbaar
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net