VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPCG892A
Producent Hewlett Packard
Part nummer CG892A
Omschrijving Recycled Bond Paper 2PACK 420mm X 45.7M 16.54IN X 150FT
EAN/UPC884420527343
Gewicht 3,51 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
HP Papier voor groot formaat Printers (rollen)
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP 2-pack Recycled Bond Paper 80 gsm-420 mm x 45.7 m (16.54 in x 150 ft)
Overview
HP Recycled Bond papier is vervaardigd uit 100% kringlooppapier en is compatibel met toonaangevende milieucertificeringen. Chloorvrij om te voldoen aan de milieudoelstellingen van uw bedrijf en uw klanten en probleemloos te printen.

Features
Chloorvrij HP Recycled Bond papier helpt u te voldoen aan de milieudoelstellingen van uw bedrijf en uw klanten: het is vervaardigd uit 100% kringlooppapier.Als u milieuvriendelijk papier wilt gebruiken, hoeft u geen concessies te doen aan de weergavekwaliteit en probleemloze prestaties. Dit papier is ideaal voor dagelijkse afdriukken en door de hoge kwaliteit is het zelfs geschikt voor bepaalde presentaties.Hoogpresterend lichtgewicht papier, dat tal van besparingskansen schept. Een laag gewicht betekent bijvoorbeeld lagere transportkosten. Concurrerend geprijsd HP Recycled Bond papier biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding voor dagelijkse printbehoeften.


Warranty Garantie: HP grootformaat printermedia zijn vrij van materiaal- en fabricagefouten. Garantie-informatie is beschikbaar op: http:///go/HPMediaWarranties. Neem contact op met HP HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice.
Standaard garantieverklaring: HP garandeert u, de eindgebruiker, dat HP grootformaat printermedia vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Als HP gedurende de garantieperiode van dergelijke defecten in kennis wordt gesteld, zal HP naar eigen inzicht producten die defect blijken vervangen door dezelfde of vergelijkbare producten of de aanschafprijs crediteren. Neem contact op met HP HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE OF INDIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. VOOR ZOVER TOEGESTAAN ONDER DE LOKALE WETGEVING, ZIJN DE RECHTSMIDDELEN IN DEZE GARANTIEVERKLARING DE ENIGE EN EXCLUSIEVE RECHTSMIDDELEN DIE U TER BESCHIKKING STAAN. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Technische details Aantal per pallet 160 stuks
Aantal per doos 1 stuks
Watervastheid printermedia N
Retail-only vlag N
Gewicht pallet 303 kg
Afmetingen pallet (B x D x H) 1200 x 1000 x 1030 mm
Afmetingen (std.) pallet (H x B x D) 47 x 39 x 41 "
Afmetingen verpakking (B x D x H) 33.7 x 4.3 x 4.3 "
Witheid 95
Ondoorzichtigheid 94%
Droogtijd printermedia 1 min.
Helderheid printermedia 83
Core formaat 2 "
Core formaat 50.8 mm
Inkjettechnologie, compatibiliteit Dye / Pigment
Gewicht 3600 g
Gewicht pakket 3600 g
Temperatuur, in bedrijf 10 - 30 °C
Afmetingen (BxDxH) 855 x 110 x 110 mm
Afmetingen verpakking (BxDxH) 855 x 110 x 110 mm
Temperatuur bij opslag 20 - 60 °C
Luchtvochtigheid bij opslag 20 - 80 procent
Bedrijfstemperatuur, bereik 50 - 86 °F
Maat 33.7 "
Dikte printermedia 100 µm
Bewaartijd vóór gebruik 1 jaar
Rol afmetingen 420 mm x 45.7 m
Gewicht printermedia 80 g/m²
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net