VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPCH003B
Producent Hewlett Packard
Part nummer CH003B
Omschrijving PVC-free Wall Paper 1372 mm X 30.5 M 54 IN X 100 FT
EAN/UPC886111671014
Garantie 6 (mnd)
Gewicht 9,36 (kg)
Prijs excl BTW142,00 EUR
Prijs incl BTW171,82 EUR
Bestellen
Catalogus verwijzingen:
HP Papier voor groot formaat Printers (rollen)
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP PVC-free Wall Paper 165 gsm-1372 mm x 30.5 m (54 in x 100 ft)
Met HP PVC-free Wall Paper onderscheidt uw bedrijf zich door indrukwekkende muurposters die een interieur een unieke uitstraling geven. Dit gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen behangpapier is FSC®[3]- en GREENGUARD Children & Schools℠[4]-gecertificeerd en heeft een HP garantie[1]

Maak opvallende muurposters en meer met de waarborg van milieucertificeringen en verantwoorde materialen. Geurloze displays zijn GREENGUARD Children & Schools Certified℠[4] en voldoen aan de AgBB criteria[6] bij gebruik van dit FSC®-gecertificeerde[3] papier.

Zorg voor een hoge productiviteit in uw printshop en biedt uw klanten een gemakkelijk oplossing. Dit behangpapier wordt aangebracht – en verwijderd – met water en wordt gedekt door een HP garantie[1].

Help klanten hun interieur uitstraling te geven met duurzame, kleurrijke, gedetailleerde creatieve muurposters. Breid uw aanbod uit met HP PVC-free Wall Paper, 175 gr/m², de concurrerende digitale oplossing van HP voor nieuwe muurpostertoepassingen.
Warranty Garantie: HP levert een reeks zelfklevende media met garanties die waarborgen dat deze producten geen materiaal- en coatingfouten bevatten die het gebruik van de print nadelig beïnvloeden en dat zij beantwoorden aan de door HP gepubliceerde specificaties. Deze garanties omvatten ook belangrijke eigenschappen zoals lichtbestendigheid en een gemakkelijke verwijdering van gespecificeerde oppervlakken. (HP PVC-free Wall Paper kan gemakkelijk van de muur verwijderd worden. Lijmresten zijn gemakkelijk met water en een spons te verwijderen.) Bepaalde garantiebeperkingen gelden. Complete garantie-informatie is beschikbaar op: http:///go/HPMediaWarranties. Garantie: HP PVC-free Wall Paper is gegarandeerd vrij van materiaal- en coatingfouten die het gebruik van de print nadelig beïnvloeden en het beantwoordt aan de door HP gepubliceerde specificaties. De gegarandeerde lichtbestendigheid is te vinden op de HP Print Permanence website at http:///go/supplies/printpermanence. Indien aangebracht op oppervlakken zoals hieronder gespecificeerd kunnen de media gemakkelijk van het oppervlak worden verwijderd. Prints moeten volgens de in http:/ /h20195.www2 /v2 /Getpdf.aspx/4AA20-9311ENW.pdf beschreven procedure binnen worden aangebracht op een goed-voorbereide muur. Dit betekent het volgende: Het muuroppervlak moet schoon, droog en in goede conditie zijn, vrij van schimmels, vet of andere verontreinigingen en onregelmatigheden om de beste resultaten te bereiken met het aanbrengen en verwijderen. Prints die zijn gemaakt op compatibele HP printers zoals vermeld in de HP mediawegwijzer en met door HP gedefinieerde kleuren en printworkflows, maar niet aan de gegarandeerde prestatiespecificaties voldoen, worden naar inzicht van HP vervangen door hetzelfde of een vergelijkbaar HP mediaproduct. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice. HP zal naar eigen inzicht defecte producten vervangen of de aanschafprijs crediteren. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Kenmerken Land van herkomst United States
Bewaartijd vóór gebruik 1 jaar
Gewicht printermedia 175 g/m²
Dikte printermedia 178 µm
Core diameter 76.2 mm
Eisen aan de omgeving Luchtvochtigheid bij opslag 15 - 80 procent
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 15 - 80 procent
Gewicht en omvang Afmetingen pallet (B x D x H) 1220 x 1016 x 1556 mm
Gewicht 7290 g
Afmetingen (BxDxH) 1429 x 207 x 207 mm
Verpakking Gewicht verpakking 10350 g
Afmetingen verpakking (BxDxH) 1429 x 216 x 216 mm
Logistieke gegevens Gewicht pallet 237000 g
Overige specificaties Helderheid printermedia 83%
Witheid 85
Stapelhoogte voor verpakkingen 1
Stapelhoogte voor pallets 1
Soepelheid 40
Laminering printermedia N
Watervastheid printermedia Y
Droogtijd printermedia N
Core formaat 3 "
Aantal per pallet 20 stuk(s)
Aantal lagen per pallet 1
Ondoorzichtigheid 94 procent
Vlamvertragend Y
Aantal dozen per pallet 20
Glansniveau printermedia 25 +/-5
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2022 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net