VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPE5Z76AA
Producent Hewlett Packard
Part nummer E5Z76AA
Omschrijving NVIDIA Quadro K3100M 4GB Graphics
EAN/UPC0887758695456
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving NVIDIA Quadro K3100M 4GB Graphics Card
Overview
Produceer schitterende beelden en werk op meer schermen met de NVIDIA Quadro K3100M grafische kaart. Het is een ideale oplossing voor veeleisende productontwerp/ontwikkeling, digitale media-applicaties en workflows.

Features
• Ondersteun uw professionele software-applicaties gemakkelijk met uitgebreide ISV-certificeringen. De ultra-efficiënte Kepler GPU-architectuur en 4 GB ultrasnel GDDR5-geheugen zorgen voor een vlotte verwerking van grote modellen en datasets.


• Maximaliseer uw productiviteit door probleemloos tot vier digitale schermen aan te sturen met één kaart en deze te beheren met NVIDIA's Mosaic- en nView-technologie.


• De nieuwste grafische API's, zoals OpenGL 4.3 en CUDA 5.0, worden ondersteund. Windows 8-ondersteuning waarborgt eenvoudige implementatie in de nieuwste Windows-installaties.


• Een grafische kaart die ontworpen is volgens de MXM v3.1 Type A specificatie voor compatibiliteit met het HP Z1 G2 workstation, biedt zekerheid.
Warranty Garantie: Voor de NVIDIA Quadro K3100M geldt een jaar garantie of de resterende garantietijd van het HP product waarin deze is geïnstalleerd. Technische support is zeven dagen per week 24 uur per dag bereikbaar per telefoon en via online supportforums. Onderdelen en arbeid zijn onsite beschikbaar op de volgende werkdag. Telefonische support is beschikbaar voor diagnose en installatie van onderdelen. Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing.
 
Gerelateerde producten
e PC's/workstations
HPWM666EAABB - EOL* Z1 G2 27-inch All-in-One 4Core Xeon
HPWM666EAABH - EOL* Z1 ZC3.4 256G 8G W8.1P64 DG W7P64 WS. Intel Xeon E3-1245v3 3.4
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Een artikel met de vermelding 'EOL' is niet meer verkrijgbaar
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net