VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPF9D31AA
Producent Hewlett Packard
Part nummer F9D31AA
Omschrijving ElitePad Power/RJ45 Adapter
EAN/UPC0888182345337
Garantie 12 (mnd)
Gewicht 0,16 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
HP AC Adapters
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP ElitePad Power/Ethernet Adapter
Overview
De HP ElitePad voedings-/Ethernet-adapter biedt handige Ethernet-connectiviteit en een oplossing om uw HP ElitePad 900 of 1000 G2 tablet op te laden.

Features
• Breid uw mogelijkheden uit met accessoires die speciaal voor de HP ElitePad 900 en 1000 G2 ontworpen zijn en die van uw business tablet een complete bedrijfsoplossing maken.


• Voor een Ethernet-verbinding sluit u eenvoudig het ene uiteinde van de adapter aan op de HP ElitePad 900 of 1000 G2 en aan de andere zijde een Ethernet-kabel (niet inbegrepen) op de RJ-45-poort.


• Om de HP ElitePad op te laden terwijl hij aangesloten is op Ethernet, sluit u de 70-pins male connector van de netadapter aan op de female connector van de adapter.


• Neem de adapter mee voor handige aansluitmogelijkheden. Als u vertrekt, haalt u hem los en stopt u hem samen met uw tablet in uw tas.


• Neem de adapter mee voor handige aansluitmogelijkheden. Als u vertrekt, haalt u hem los en stopt u hem samen met uw tablet in uw tas.


• De zekerheid van een jaar garantie.
Warranty Garantie: The HP ElitePad Power/Ethernet Adapter has either a one-year limited warranty or the remainder of the warranty of the HP product in which it is installed. Technical support is available seven days a week, 24 hours a day, by phone, as well as online support forums. Certain restrictions and exclusions apply.
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2021 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net