VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPG7G29AA
Producent Hewlett Packard
Part nummer G7G29AA
Omschrijving Retail Integrated 2x20 Complex
EAN/UPC888182824870
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
HP HP RP9/MP9 opties
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP Retail Integrated 2x20 Complex
Overview
Presenteer klanten duidelijke prijs- en productinformatie op het point-of-sale dankzij het HP Retail geïntegreerde 2 x 20 display, een LCD-display aan de klantzijde dat eenvoudig op uw retailoplossing aan te sluiten is.

Features
Eenvoudig aan te sluiten.

• Sluit het scherm aan op een HP L6015tm of L6017tm scherm of HP RP2 en RP7 retailsystemen via de USB-connector op de rand die het klantendisplay van stroom voorziet, zodat extra kabels niet nodig zijn.


Toon de feiten.

• Presenteer uw klanten goed leesbare prijs-, product- en bestelinformatie op een scherp, helder LCD-display aan de klantzijde. Selecteer de complexe of de eenvoudige versie voor uw specifieke installatie.


Winkelklaar ontwerp.

• Het robuuste scherm is ideaal voor drukke klantomgevingen. Het vlakke, randloze scherm is eenvoudig te reinigen, trekt geen stof aan en oogt slank en modern.
Warranty Garantie: Uw HP randapparatuurgarantie behelst drie (3) jaar (garantieperiode voor HP optie) vervanging van onderdelen. Er zijn optionele HP Care Pack Services beschikbaar om de garantie uit te breiden.
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net