VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPJ6E00AWABH
Producent Hewlett Packard
Part nummer J6E00AW/ABH
Omschrijving EliteBook 810 i5-4310U 11 4GB/128 PC
  Core i5-4310U, 11.6 HD AG LED UWVA, UMA, 4GB DDR3 RAM, 128GB SSD, 802.11a/b/g/n, BT, 6C Battery, Win 8.1 PRO 64, 3yr Warranty Netherlands - Dutch localization
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP EliteBook Revolve 810 G2 Tablet (ENERGY STAR)
Overview
Het werk past zich niet aan u aan. Wij hebben een HP EliteBook ontworpen die dat wel doet. Het is een ultradunne notebook die draait en dan verandert in een tablet. De EliteBook is vlak neer te leggen zodat u meer kunt doen.

Features
Robuust ontworpen

• Deze ultra-dunne, volwaardige EliteBook transformeert tot tablet. Hij doorstaat MIL-STD 810G tests1 en beschikt over een magnesium behuizing en een morsbestendig toetsenbord.


Compromisloze prestaties

• Verhoog uw productiviteit met Windows 8.12, de nieuwste 4e generatie Intel® Core™ i3/i5/i7 ULT-processortechnologie3 en een solid-state drive (SSD). Blijf verbonden met optioneel 4G LTE WWAN4, HP ePrint5 en enterprise-klasse dockingmogelijkheden.


Krachtige beveiliging, efficiënt beheer

• Beveiligings- en beheertools die de taak van IT-teams in grote en kleine ondernemingen verlichten, zoals HP Sure Start6 zelfherstellend BIOS.


Nog meer

• Meer tools om productief te blijven


1 MIL-STD tests worden uitgevoerd, maar zijn niet bedoeld om geschiktheid voor contractvereisten van het Amerikaanse Department of Defense of militaire doeleinden aan te tonen. De testresultaten vormen geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testcondities.

2 Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities van Windows 8,1. Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers en/of software nodig om de functionaliteit van Windows 8,1 volledig te benutten. Kijk op http://www.microsoft.com.

3 Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. Voor 64-bits computergebruik op Intel®-architectuur is een computer nodig met een processor, chipset, BIOS, besturingssysteem, stuurprogramma's en toepassingen die de Intel® 64-architectuur ondersteunen. De processor werkt niet (ook niet als 32-bits processor) zonder een BIOS dat Intel® 64 ondersteunt. De prestaties variëren, afhankelijk van uw hardware- en softwareconfiguratie. Intel's nummering relateert niet aan het prestatieniveau.

4 WWAN is een optioneel kenmerk. Voor WWAN is een afzonderlijk aan te schaffen servicecontract nodig. Raadpleeg uw serviceprovider voor dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. Verbindingssnelheden kunnen variëren afhankelijk van de locatie, de omgeving, de netwerkcapaciteit en andere factoren. 4G LTE is niet in alle regio's beschikbaar en Windows is vereist.

5 Een internetverbinding naar een HP web-compatibele printer en registratie van een HP ePrint account zijn vereist (kijk voor een lijst van compatibele printers, ondersteunde document- en afbeeldingstypen en andere informatie over HP ePrint op hpconnected.com). Voor mobiele apparaten zijn een internetverbinding en e-mailfunctionaliteit vereist. Mogelijk zijn een wireless access point of een optionele breedbandmodule nodig. Voor breedbandgebruik is een apart aan te schaffen serviceabonnement nodig. Raadpleeg uw serviceprovider voor informatie over dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. Mogelijk zijn een apart data-abonnement of verbruikstarieven van toepassing. Afdruktijden en verbindingssnelheden kunnen variëren.

6 HP Sure Start is alleen beschikbaar op EliteBook 800 en workstation ZBook-serie producten.

Warranty Garantie: 3 jaar garantie (upgrades worden apart verkocht)
 
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2019 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net