VB Computer Shop - Artikel Info

Artikel nummerHPJ7H70AA
Producent Hewlett Packard
Part nummer J7H70AA
Omschrijving USB (Grey) SmartCard CCID Keyboard
EAN/UPC888793338780
Gewicht 1,24 (kg)
Prijs Artikel niet meer beschikbaar
Catalogus verwijzingen:
 


Product specificaties ***
Omschrijving HP USB (Gray) SmartCard CCID Keyboard
Overview
Voeg een extra beveiligingslaag toe op het datainvoerpunt met het HP USB SmartCard CCID-toetsenbord, met geïntegreerde smart cardlezer om inlogprocedures te vereenvoudigen en ongeoorloofde toegang tot uw pc en netwerken te voorkomen.

Features
• Combineer met een smart card en HP Client Security1 om veilig en simpel in te loggen.


• Een geïntegreerde smart cardlezer is compatibel is met klasse A, B en C smart cards, biedt een betere beveiliging dan technologie van de vorige generatie en voorkomt hacken van, en firmwareveranderingen in, het toetsenbord.


• Een mooi standaardtoetsenbord dat past bij de nieuwste HP Business pc's is gemaakt van hoogwaardige, materialen waardoor het geschikt is voor dagelijks zakelijk gebruik.


• Gesmeerde toetsen zorgen voor een stille werking. Dankzij de vochtafvoer is het toetsenbord na kleine ongelukjes met gemorste vloeistof gemakkelijk te reinigen.


• Sluit aan op een USB-poort op uw pc, dan kunt u direct aan de slag. De meegeleverde USB-kabel van 1,8 m biedt de ruimte om het toetsenbord op uw werkplek te plaatsen waar u wilt.


1 Smart card en smart card-middleware zijn vereist en moeten apart worden aangeschaft. HP commerciële producten met HP Client Security vereisen smart card-middleware ter ondersteuning van betreffende functionaliteit. Beveiligingssoftware van andere fabrikanten kan afzonderlijk worden aangeschaft. Kijk op http://www.hp.com/go/protecttools voor meer informatie.

Warranty Garantie: Uw garantieoptie bedraagt één jaar (HP optie garantieperiode) vervanging van onderdelen op alle opties van het merk HP of Compaq (HP opties). Als uw HP optie is geïnstalleerd in een HP hardwareproduct, kan HP de garantieservice verlenen gedurende de HP optie garantieperiode of de resterende garantieperiode van het HP hardwareproduct waarin de HP optie is geïnstalleerd, welke periode langer is, maar niet langer dan drie (3) jaar vanaf de datum waarop u de HP optie hebt aangeschaft.
 
Gerelateerde producten
1210 Computers - Desktop/tower
HPJ4V09ETABH - EOL* 705ED MT A86500B 500G 4.0G 46 PC
HPJ4V13ETUUG - EOL* Promo 705ED SFF A86500B 500G 4.0G 46 PC AMD A8-6500B 3.5G 65W
HPJ4V13ETABH - EOL* 705ED SFF A86500B 500G 4.0G 46 PC
Wenst u meer informatie? Stel uw vragen per e-mail: shop@vb.net.

Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van de informatie die wij aan u verstrekken. Het is echter mogelijk dat er toch onjuistheden in voorkomen.
Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Een artikel met de vermelding 'EOL' is niet meer verkrijgbaar
*** Een deel van deze informatie is verstrekt door ICEcat.
© 2020 VB NetConsult. Info: shop@vb.net.
Naar het hoofdmenu: www.vb.net/shop/.

  Hoofdmenu Bestellen/offerte Produkt zoeken Help Aanbiedingen E-mail: shop@vb.net